Wij gebruiken cookies. Akkoord
Beoordeeld met een 9 na 1361 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

2e golf Corona komt eraan? We zitten er middenin!

01 oktober 2020
Corona-spatschermen-mondkapjes-desinfectie-zuilen-kuchschermen-kantoor

Afgelopen maanden waren extreem in de vraag naar transparante kunststoffen. De behoefte naar Plexiglas en polycarbonaat was enorm en zo ontstonden er tekorten aan materialen op de markt. De levertijden voor kuchschermen, preventieschermen, afscheidingspanelen, bureauschermen en nog veel meer transparante coronawerende toepassingen liep enorm op. Relatief gezien hebben wij goed ingekocht, maar zijn niet afgeweken van onze betrouwbare leveranciers en merken als polycarbonaat LEXAN™ en IMPEX®, PLEXIGLAS® en CRYLUX™. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen is dit zo belangrijk geworden, zeker voor de bewerkingsbranche, maar ook voor kwaliteit wat de eindverbruiker uiteindelijk geleverd krijgt. Inmiddels kunnen hebben we vele variaties voorbij zien komen, maar is niet elk type transparant kunststof geschikt voor langere termijn. Daarom vertrouwen wij op onze kunde en kennis en vaste topmerken.

Juiste kwaliteit kuchschermen

Helaas is de situatie rondom corona op dit moment wederom zorgelijk. De cijfers blijven stijgen en de onzekerheid over een tweede golf neemt alleen maar toe. Graag willen wij u meegeven dat wij meedenken en u kunnen voorzien van de juiste materialen en de beste kwaliteit kunststof schermen. Vraag daarom vrijblijvend kunststof kuchschermen aan en ervaar de mogelijkheden van Vos Kunststoffen.

Transparante kunststoffen biedt bescherming en veilig werken

Bescherm medewerkers en klanten tegen het Covid-19 (coronavirus) met transparante kunststof beschermkappen. U kent ze inmiddels wel bij de supermarkten, slagers, kappers, kantoren en winkels. Om de 1,5 meter afstand te waarborgen worden juiste kuchschermen ingezet, om zodoende de afstand al snel te bepalen. Zowel in ziekenhuizen als bij de dokterspraktijken worden schermen ingezet puur ter bescherming en het werkt!

Veiligheid staat voorop ook dat merken we steeds meer bij Vos Kunststoffen, daarom vinden wij het erg belangrijk dat Vos Kunststoffen een rol kan spelen op het gebeid van advies en levering van kunststof halffabricaten.


Onze medewerkers helpen graag met hun kennis om klanten te helpen naar de zoektocht van juiste kunststof spatschermen.
Wij hebben een uitgebreid assortiment aan standaard spatschermen en kunnen uiteraard ook maatwerken leveren.

Vos Kunststoffen heeft een zeer grote voorraad transparante materialen liggen in polycarbonaat en plexiglas. Met onze zaag en freescapoaciteit kunnen wij de markt zeer goed voorzien van onze kunststof materialen. Werk veilig en blijf gezond!

Corona-spatschermen-mondkapjes-desinfectie-zuilen-kuchschermen-kantoor-Vos-Kunststoffen
We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten