Beoordeeld met een 9,0 na 2260 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Alles weten over: Ecolat opgerold en Ecolat recht

Ecolat opgerold

Een mooie tuinafboarding voor tuinpad, bloemenrand, vijver, border, gazon, moestuin etc... Het materiaal is makkelijk te plaatsen en vooral duurzaam. Ecolat is geproduceerd uit 100% gerecyclede kunststoffen en heeft een lange levensduur, waardoor het materiaal nauwelijks slijt. Het materiaal neemt geen vocht op of splinter niet zoals bij hout. Het perfect alternatief voor een hardhouten afboarding.

Ecolat is verkrijgbaar in de vorm van lange rechte latten voor rechtlijnige en strakke borders en buigzaam op rol voor bochten en glooiingen. Ecolat is diverse afmetingen op rol of rechte stukken te krijgen. Ga naar ons menu en bekijk de mogelijkheden.

Met zijn natuurlijke look plaatst Ecolat zich strak en fraai in zowel privétuinen als openbare ruimtes. Door middel van Ecopic paaltjes is een solide bevestiging gegarandeerd.

Ecolat recht

Ecolat recht is handig te gebruiken wanneer kleinere stukken gemaakt moeten worden in het tuinpad, gazon etc... Ecolat is duurzaam en makkelijk te plaatsen. Ideaal voor gebruik rondom de vijver, moestuin, tuin, border enz... Ecolat bestaat uit 100% gerecyclede plastics. Ecolat is een goed alternatief voor een hardhouten afboarding.

Ecolat is verkrijgbaar in lange rechte latten voor strakke stukken tuinpad. Ecolat wordt ook geleverd op rol dit is makkelijker te gebruiken als er grotere overspanningen geplaatst moeten worden. Tevens kan ecolat op rol gebogen worden bochten en glooiingen.

Naast Ecolat recht en opgerold hebben we eco pic in het assortiment. De eco pic wordt gebruikt als ondersteuning. De ecolat kan tegen de ecopic geschroefd worden. Ecopic wordt achter de ecolat geplaatst, zodoende is een goede bevestiging gegarandeerd wordt.

De ecolat is met zijn natuurlijke uitstraling niet meer weg te denken in de tuin. Door solide uitvoering en makkelijke bevestiging een ideaal product voor de zakelijke markt, hovenier en doe-het-zelver. Laat u verleiden op het gebied van uitstraling, eenvoud, makkelijke bevestiging, duurzaamheid en solide. Met één woord Ecolat!

Ecolat recht
Ecolat recht
We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl