Wij gebruiken cookies. Akkoord
Beoordeeld met een 9 na 1893 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Coronamaatregelen wat nu met mijn bestelling?

18 december 2021

Coronamaatregelen wat nu met mijn bestelling?

Helaas, hebben we moeten constateren dat nieuwe maatregelen eraan komen. Wat betekent dit nu voor uw bestelling? Of misschien wilt u nog een bestelling plaatsen en geleverd krijgen? Ten eerste voor nieuwe bestellingen zorg dat u er op tijd bij bent. We blijven geopend, maar gaan even op een andere manier werken. Hieronder leggen wij u uit hoe we te werk gaan. Hou rekening met drukte bij transporteurs en PostNL. We kunnen nog steeds flexibel blijven door met eigen bedrijfsauto's te leveren. Wilt u materialen in huis krijgen informeer even goed met onze collega's naar de mogelijkheden!

Bestellen

U kunt bij ons nog steeds blijven bestellen. Onze webshop blijft geopend voor bestellingen, maar u kunt ons ook via telefoon en mail blijven bereiken. Wilt u een bestelling plaatsen en nog dit jaar geleverd krijgen, zorg dat u snel besteld en stem goed met onze wekrnemers af! Er kunnen langere levertijden door omstandigheden ontstaan, maar wij gaan uiteraard proberen alle bestellingen zo spoedig mogelijk te leveren. Bestellen kan via onze webshop www.voskunststoffen.nl.

Openingstijden

De volgende openingstijden hanteren wij met de feestdagen. Dan zal er ook geleverd worden.

OPEN
maandag 20 december 07:30-17:00
dinsdag 21 december 07:30-17:00
woensdag 22 december 07:30-17:00

maandag 27 december 07:30-17:00
dinsdag 28 december 07:30-17:00
woensdag 29 december 07:30-17:00

GESLOTEN EN TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR
donderdag 23 december
vrijdag 24 december
zaterdag 25 december

donderdag 30 december
vrijdag 31 december
zaterdag 01 januari

Kan ik mijn bestelling wel aannemen bij de chauffeur?

Ja, dat kan maar op gepaste afstand! Onze chauffer zal van te voren met u contact opnemen en afstemmen hoe te handelen.
Wanneer u thuis bent zal onze chauffeur de materialen voor de deur zetten en weer weggaan. U hoeft niet met onze chauffeur in contact te komen of te tekenen. Alles in overeenstemming met u als klant om zodoende tech de materialen te kunnen leveren.
Onze chauffeur neemt de maatregelen door handen te ontsmetten en/of handschoenen te dragen. Daarnaast een mondmasker te dragen.

Kan ik mijn bestelling afhalen aan uw bedrijf/magazijn?

Dat is zeker mogelijk en hebben wij in het verleden vaker gedaan. Na bestelling zullen wij contact met u opnemen om een datum af te spreken, zodat u de materialen af kan halen. Dit doen we dan op afspraak, zodat u niet met andere mensen in cotnact hoeft te komen. De materialen worden buiten onder een afdak gezet. U naam staat op de bestelling met een pakbon erbij. U kunt de materialen verder in de auto laden en hoeft niet te tekenen. Zodoende kunt u veilig uw materialen bij ons afhalen, zonder in contact te komen met onze medewerkers.

We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten