Wij gebruiken cookies. Akkoord
Beoordeeld met een 9 na 1616 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Het nieuwe Hozelock assortiment

25 februari 2021

De mooie zomer komt er weer aan. Dat betekent veel zon, warm weer en uitjes naar het zwembad maar ook dat uw planten te weinig water krijgen. In de afgelopen jaren zijn er heel veel planten uitgedroogd vanwege de felle zon in de zomer. U kunt natuurlijk een plant kunnen kopen die bestemd is voor dit weer zoals een cactus maar u zou ook een kijkje kunnen nemen naar ons nieuwe Hozelock assortiment.

Bewatering

De makkelijkste manier om grotere delen van uw tuin water te geven zijn sprinklers. De Hozelock sprinklers kunnen aangepast worden om in verschillende vormen water te geven zodat u niet onnodig water verspilt. Deze sprinklers zijn heel handig voor uw tuin maar ook heel leuk om af en toe een keer door heen te rennen als verfrissing. Wij bieden u nu ook een aantal spuitpistolen met een makkelijke waterregeling die wel tot 50% aan water kunnen besparen.

sproeiers

Tuinslang

In 1957 werd de eerste tuinslang gelanceerd en sindsdien zijn verschillende mensen heel creatief geworden in de productie van tuinslangen. De tuinslangen die wij in ons assortiment hebben geplaatst zijn sterk genoeg voor dagelijks gebruik, flexibel genoeg om makkelijk water te geven en knikken niet zodat het water niet stopt. Wij hebben in ons assortiment tuinslangen tussen de 12.5 meter en de 50 meter.

Slangopbergsystemen

Een tuinslang los laten liggen in de tuin is niet zo handig want wie weet struikelt er per ongeluk iemand over. Voor dit probleem hebben we hele mooie slanghaspels. Van simpele losstaande haspels, tot wagens die je makkelijk de tuin in kan rijden en haspels die u aan de muur kunt vastmaken. Sommige haspels rollen heel handig zelf automatisch hun slang weer op. Wie wil dat nou niet?

Onkruidbestrijding

Een gedeelte van tuinieren is natuurlijk ook onkruid, of het nu leuk is of niet. Met onze onkruidbestrijders maken deze hinderlijke plantjes geen schijn van kans. Wij hebben in ons assortiment 2 verschillende onkruidverdelgers geplaatst. Als eerste hebben wij de Greenpower evolution, deze verdelgt onkruid binnen een paar seconden door het geven van een thermische schok van 600°C. er zijn geen chemicaliën of gasflessen nodig wat weer milieuvriendelijk is. Als tweede hebben wij de Gasbrander XL. Deze gasbrander gebruikt ook een thermische schok maar deze wordt veroorzaakt door een vlam. Door de snelle temperatuurstijging barsten de cellen van de plant en wordt het onkruid vernietigd.

onkruidbestrijding

Drukspuiten

Voor planten in huis hebben wij hele handige spuiten, deze zijn speciaal ontworpen om onder bijvoorbeeld bladeren te sproeien. Wilt u het iets hogerop besproeien dan hebben wij ook drukspuiten met een verstelbare spuitmond, filter en doorzichtige container met maatverdeling om nauwkeurig te doseren. Met deze drukspuiten kunt u makkelijk een plant op grote hoogte ook besproeien

Pompen

Het kan altijd zijn dat u te veel water heeft of heel duurzaam water heeft opgevangen in een Vos Kunststoffen regenton. Met een tuinpomp kunt u water verplaatsen naar de plaats in uw tuin waar het nodig is. Onze pompen zijn makkelijk te gebruiken en worden in zijn geheel geleverd voor een vlugge installatie. Een vuilwaterpomp kan gebruikt worden om in bijvoorbeeld overstroomde gedeeltes water weg te pompen.

Micro drip

Mocht er toch een kans zijn dat vakanties door mogen gaan vanwege Corona dan hebben wij hele handige systemen zodat u met een gerust hart op reis kunt gaan. Met de Sensor Controller kunt u zelf een tijd inschakelen wanneer uw planten bewaterd worden, zo hoeft u niemand meer lastig te vallen met het bewateren van uw tuin. Op deze Sensor Controller kunt u een Easy Drip aansluiten. De Easy Drip is een automatisch bewateringssystem dat het water rechtstreeks aan de wortels levert op meer gecontroleerde wijze, zodat er minder water wordt verspild door verdamping of onnauwkeurige bewatering. Dit gaat waterverspilling tegen en bespaart ook op de waterrekening.

Bent u benieuwd over ons Hozelock assortiment dan kunt u op afspraak een kijkje nemen in onze winkel, ons adres is Veensesteeg 8 in Veen.

We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten