Wij gebruiken cookies. Akkoord
Beoordeeld met een 8,9 na 1243 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Hoge temperaturen met zomerse kortingen

21 juli 2017
zomerse kortingen

Nu een week lang profiteren van zomerse kortingen. Zorg dat u er snel bij bent want voor u het weet is de week weer voorbij.

Een kanaalplaat of een compleet daksysteem?
Polycarbonaat kanaalplaten hebben wij nu een mega actie van € 19,95 incl. btw nu voor € 15,95 incl. btw. Polycarbonaat kanaalplaten leveren wij in een heldere of opaal witte uitvoering. De lengtes zijn vanaf 2,00 meter t/m 7,00 meter. Polycarbonaat is 250x sterker dan gewoon glas en een kanaalplaat heeft een isolerende functie. De platen zijn uv-bestendig aan 1-zijde. Zorg altijd dat de juiste zijde naar de zon ligt. Klik hier om direct naar kanaalplaten te gaan

Bent u ook geïnteresseerd in profielen klik dan hier. Naast kanaalplaten en profielen kunt u ook een compleet daksysteem bestellen.

Epdm dakbedekking
Bent u op zoek naar waterdicht systeem voor uw dak dan bent u hier aan het juiste adres. Epdm laat zicht vaak uit 1 stuk leggen en is makkelijk te verwerken middels contactlijm te gebruiken. U betaald nu al epdm voor € 9,25 incl. btw per m². Epdm is elastisch en een rubber en natuurvriendelijk product. Een levensduur van wel 50 jaar een langere levensduur dan een gemiddelde dakbedekking.

Epdm compleet pakket bestellen
Bestel nu eenvoudig een compleet pakket om uw dak waterdicht te maken. Het pakket bestaat uit een stuk dakbedekking, contactlijm, epdm kit en een dakdoorvoer. Het pakket is verder uit te breiden met aluminium daktrimmen, diverse dakdoorvoeren, platdakontluchting etc...

Voorraad
Epdm en kanaalplaten liggen bij Vos ruim voldoende op voorraad en kan binnen enkele dagen door heel Nederland afgeleverd worden. Via onze website kunt u eenvoudig en veilig een betaling doen middels I-deal.

Govadeck® Terrasplanken

Droom jij ook van een mooie en veilige tuin die amper onderhoud vergt? Om volop van je tuin te kunnen genieten, ontwikkelde Govaplast oplossingen voor onderhoudsvrije terrassen en tuinschermen. Zowel de terrasplanken van Govadeck als de tuinschermen van Govawall zijn vervaardigd uit gerecycleerd plastic. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Deze kunststof terrasplank rot en splintert niet. Het materiaal vergt weinig onderhoud. De planken, boorden en tuinschermen zijn bovendien milieuvriendelijk en niet gevaarlijk voor mens en dier.

Minstens even belangrijk is dat de planken er mooi en verfijnd uitzien. Een goed en vertrouwd uiterlijk is zeer belangrijk. Het oog wil ook wat. Een Govadeck-terras kun je verkrijgen in zes naturelle kleuren, van een zachte zandkleur tot een strakke look in zwart. Bovendien kun je zelf kiezen welke zijde je bovenaan legt: de zijde met of zonder groeven. Je tuinschermen stem je eveneens af op de stijl van je woning en je tuin Precies zoals de klant het wenst.

Gevelbekleding

Is uw huis, tuinhuis, wand, gevel toe aan vervanging of mag het gerenoveerd worden? Denk dan eens aan gevelbekleding. 3 soorten gevelbekleding zijn in assortiment te vinden. Eurotexx bieden wij aan in een rabatdeel en een potdeksel uitvoering. Eurotexx is voorzien van een zichtbare en grove houtnerf, amper van echt hout te onderscheiden en in maar liefst 11 kleuren te leveren. De gevelplank laat zich zeer makkelijk verwerken. Zorg ervoor dat er altijd een rachelwerk op de te bekleden muur wordt aangebracht het materiaal moet ventileren en kunnen werken.

Vinyplus en Wooddesign
Naast Eurotexx vindt u onze zeer mooie uitgevoerd Vinyplus en Wooddesign aan. Beide gevelplanken zijn een lust voor het oog. Vele kleuren zijn mogelijk. Kijk snel op onze website onder gevelbekleding en ervaar de mogelijkheden als de keuze van gevelbekleding.

We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten