Beoordeeld met een 9,0 na 2257 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

HWA Alu gekleurd VESTIS, de beste in zijn soort!

Bent u op zoek naar een HWA (hemelwaterafvoer), maar dan net wat anders? Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment aan HWA Alu leidingsystemen en koppelingen.

VESTIS, mooi design voor een goede prijs

Vos Kunststoffen biedt het merk VESTIS aan, met hoogwaardig voorgelakt aluminium product voor dak- of gevelafwerking. VESTIS is namelijk duurzaam, eenvoudig te bewerken, krasbestendig, flexibel en beschikbaar in meerdere kleuren. De kleuren hebben geen invloed op de kwaliteit of houdbaarheid van het aluminium.

Het aluminium is geproduceerd door middel van het coil coating proces waarbij de zichtzijde is voorzien van een hoge kwaliteit laklaag met een dikte van 35µm en de onderzijde van 25µm superpolyester coating. Hierdoor weerstaat de lak alle soorten weertypes en is het materiaal eenvoudig te monteren.

De vele mogelijkheden in HWA buizen

Bij Vos Kunststoffen bieden wij u een mooi assortiment aan gekleurde HWA buizen en koppelingen aan. Wij zien op dit moment een trend ontstaan voor voornamelijk zwarte HWA buizen, maar wij bieden uiteraard nog meer kleuren dan zwart.

De gekleurde aluminium buizen zijn hoogwaardig voorgelakt, waardoor het bewerken eenvoudig gemaakt wordt. Daarnaast zijn de aluminium buizen in 6 verschillende kleuren. Wij kunnen u verschillende kleuren aanbieden zoals: RAL 7016, RAL 7037, Cortex, Agate Grey, Slate Grey, Graphite Black.

Door het aluminium en lichtgewicht zijn de HWA buizen van een zeer mooi design. Echt heel anders dan de standaard pvc buizen. Niet te vergelijken want het aluminium blijft door de jaren zijn kleur mooie behouden en blijft mooi recht van model.

Wat is hemelwaterafvoer?

Hemelwaterafvoer verwijst naar het proces van het afvoeren van regenwater van daken en buitenruimtes om wateroverlast te voorkomen. Hierbij maakt u gebruik van verschillende systemen zoals regenpijpen, ondergrondse leidingen, goten en zelfs regentonnen om regenwater weg te leiden van gebouwen naar afvoerpunten zoals putten, sloten of regenwaterriolen. Het doel van hemelwater afvoer is om waterschade aan gebouwen te voorkomen en het hergebruik van regenwater te bevorderen.

Voordelen van aluminium dakafvoeren

1.Duurzaamheid: Aluminium dakafvoeren zijn bestand tegen corrosie en roest. Dit leidt tot een lange levensduur en lage onderhoudskosten.

2.Lichtgewicht: Aluminium is lichtgewicht en sterk tegelijk, waardoor het gemakkelijk te hanteren is bij installatie.

3.Gemakkelijk te bewerken: Aluminium kan gemakkelijk worden bewerkt, zodat het op maat kan worden gemaakt voor elke dakconfiguratie.

4.Veiligheid: Aluminium dakafvoeren zijn brandvertragend en helpen bij het voorkomen van brandverspreiding.

5.Esthetiek: Aluminium dakafvoeren bieden een esthetische uitstraling aan het dak, doordat ze naadloos aansluiten op uw dak.

6.Milieuvriendelijk: Aluminium is 100% recyclebaar, waardoor het een duurzame keuze is voor het milieu en de toekomstige generaties.

7.Kosteneffectief: Vanwege het verminderde onderhoud, de lange levensduur en de lage installatiekosten is aluminium dakafvoer een kosteneffectieve optie in vergelijking met andere materialen.

8.Een breed scala aan maten en vormen: Aluminium afvoer kan worden vervaardigd in verschillende maten en vormen, zodat het kan worden aangepast aan verschillende soorten afvoersystemen.

HWA Alu gekleurd bestellen

Op onze website kunt u de verschillende toepassingen vinden voor het maken van een compleet dakafvoer systeem. Bovendien staan de maten en kleuren erop en met een simpele klik zo besteld en bij u bezorgd* Vergeet vooral niet de bijpassende bevestigingsbeugels mee te bestellen voor een simpel montage. Mocht u er niet uitkomen of heeft u vragen. Neem dan contact op met ons deskundig team!

*LET OP! De levertijd van deze materialen is wat langer dan u gewend bent van ons. U moet denken aan ca. 1 werkweek.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl