Wij gebruiken cookies. Akkoord
Beoordeeld met een 8,9 na 1313 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Kuchscherm in de horeca mag weer!

25 juni 2020

Goed nieuws in verband met versoepelingen

Heeft u gisteren de persconferentie gezien? Tafeltjes op het terras mogen dichter dan anderhalve meter op elkaar staan als tussen de tafels een scherm wordt geplaatst. Dit bevestigde insiders van NOS gisteren. Gezien er op dit moment geen schaarste meer is kunnen wij Vos Kunststoffen hier snel in schakelen. Zie ons uitgebreid assortiment Corona schermen. Het kabinet hoopt dat horecagelegenheden met de nieuwe regels meer bezoekers kunnen ontvangen. Binnen blijft de anderhalve meter nog wel van kracht.

Op de terrassen mogen weer kuchschermen

19.29
De aangekondigde versoepelingen op 1 juli betekenen goed nieuws voor cafés, theaters, bioscopen, kerken, kermissen en festivals. Op terrassen waar geen anderhalve meter afstand kan worden aangehouden mogen kuchschermen worden geplaatst. De terrassen mogen dan wel open. Discotheken en nachtclubs blijven tot zeker 1 september gesloten.

Coronaschermen-kuchschermen-horeca-mag-weer-vos-kunststoffen

Helpt een kuchscherm tegen Corona of contactmomenten?

Vos Kunststoffen heeft de afgelopen maanden erg veel ervaring opgedaan met betrekking tot Corona schermen of Kuchschermen. Onze heldere preventieschermen helpen wel degelijk tegen de eerste hoest of contactmomenten van klanten. Daarom is het van belang dat deze op een juiste hoogte en breedte worden geplaatst. Vraag ons om advies en de mogelijkheden van kunststof corona afscherming.
Waarom helpt de kunststof afscherming tegen Corona. Wij zien vaak dat er te weinig afstand wordt gehouden tussen personen of bijvoorbeeld bij een balie. Waar in het verleden bij balies klanten vaak over de balie hangen en dicht bij personeel kon komen, wordt er met een kuchscherm een bepaalde afstand gecreëerd, waardoor personeel zich vaak veiliger voelt. Nog steeds een transparant contact, maar wel helder! Wanneer een persoon hoest, zal dit niet direct bij personeel of andere mensen in het gezicht komen, maar wel op het scherm.

Uitgebreid assortiment kuchschermen

Bij Vos Kunststoffen hebben we er hard aan gewerkt een mooie assortiment kunststof corona schermen te maken, dat is goed gelukt.
We hebben bijna voor iedereen en elke branche een scherm op maat kunnen maken, daarnaast hebben we heel veel standaard schermen kunnen maken, wat vaak in de buurt kwam van de eisen van de klant. Zie ons volledige assortiment hier.
Daarnaast zijn we steeds meer gaan kijken naar de vraag uit de markt op het gebied van design. Klanten zoeken vaak een mooier en beter uiterlijk, gezien de schermen voor langere tijd zullen komen te staan. Zo ontwikkelden we samen met een bedrijf kunststof afscherming in combinatie met houten voeten of frames. U kunt ook gewoon kunststof platen bestellen als plexiglas en polycarbonaat en deze zelf makkelijk op maat maken door te zagen en te boren.

Verschil Plexiglas en Polycarbonaat

Beide producten zijn glashelder en uv-bestendig. Waar plexiglas wel iets beter en langer uv-bestendig blijft. Qua sterkte kunnen we wel zeggen dan polycarbonaateen stuk slagvaster, wel te verstaan 250x sterker dan gewoon glas. Oftewel een hufterproof materiaal. Polycarbonaat en Plexiglas zijn beide te bewerken met een cirkelzaag en boormachine. U kunt ook ons de bewerking laten doen, dit ziet er vaak mooier uit en wij kunnen de randen ook afscherpen. Plexiglas en Polycarbonaat hebben wij voldoende op voorraad liggen en kan uit voorraad geleverd of geproduceerd worden. Let op! Dat maatwerk iets meer tijd kost dan een reguliere webshop order.

Schoonmaken van kunststof afscherming

Doe dit op een verantwoorde manier. Ga niet met een schoonmaakmiddel zomaar aan de gang. Bekijk hier ons product en wat u het beste kunt doen om de kunststof afscherming schoon te maken.
Lastoclear is een geconcentreerde, waterverdunbare reiniger van polycarbonaat (lexaan) op basis van volledig biologisch afbreekbare en natuurlijke oppervlakteactieve bestanddelen en detergenten. Cracking van het polycarbonaat behoort tot het verleden en het product is daardoor revolutionair te noemen en een adequate vervanger voor de huidige generatie polycarbonaatreinigers! Met dit product is een nieuw tijdperk is aangebroken. Een tijdperk dat rekening houdt met mens, milieu maar ook zeer zeker met het materiaal, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het reinigen.

We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten