Wij gebruiken cookies. Akkoord
Beoordeeld met een 9 na 1602 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Kunststof coronaschermen van Plexiglas met uitstraling en kwaliteit

21 november 2020

Platen en spatschermen van plexiglas

Platen van plexiglas, spatschermen groot en klein. Bij het begin van de corona-crisis, nu alweer zo’n zeven maanden geleden, liep het storm bij Vos kunststoffen in Veen. De anti-coronaplaten waren niet aan te slepen, iedereen wilde spatschermen en wel direct. In het voorjaar dacht eigenaar Arnoud Vos nog dat de enorme belangstelling voor en de verkoop van anti-coronaplaten een tijdelijke zou zijn. Inmiddels weet hij beter, ook de verkoop van spatschermen zit middenin een tweede golf.

Kuchscherm met uitstraling

kuchschermen-kwaliteit-persoonlijk-uitstraling-zelfstaand-8mm-acrylaat

Kunststof coronaschermen van Plexiglas en polycarbonaat

Door de coronacrisis zien we veel spatschermen van diverse kwaliteiten op de markt. Kwaliteiten die nu na 7 maanden alweer aan vervanging toe zijn. Zo merkt Vos Kunststoffen dat er steeds meer vraag komt naar een betere versie van kuchschermen of een betere kwaliteit. Gezien wij de juiste ervaring hebben in de kunststofbranche adviseren wij de beste kwaliteit Plexiglas® en Polycarbonaat schermen van het merk Impex® of Lexan™.

Waarom deze merken en kwaliteit van helder kunststof platen?

Zoals het merk Plexiglas® al aangeeft, is dit het merk wat als één van de eerste op de markt kwam met een transparante kunststof van acrylaat. Dit merk bestaat al lang en heeft vele processen doorlopen om aan de beste kwaliteit te komen. Daarom is Plexiglas® zeker zo bekend geworden op de kunststof markt. Dit materiaal is optisch zeer helder en 25x sterker dan gewoon glas. Waarom polycarbonaat?
Wanneer we spreken over polycarbonaat dan gaan we al snel naar het merk Lexan™. Een product van slagvast materiaal, wel 250x sterker dan gewoon glas en goed uv-bestendig. Het merk Impex kunnen wij persoonlijk aangeven dat het een goed materiaal is, omdat wij dit veel verwerken voor onze klanten en de kwaliteit van het materiaal en de bewerking eraan uitmuntend zijn. Deze producten maken de kwaliteit van veel van onze kuchschermen. Wij zien (onze ervaring van onze zijde als van de klanten) dat na 7 maanden de kwaliteit bijzonder blijft.

kuchschermen-kwaliteit-staand-plexiglas-polycarbonaat-uv-25xsterker

Verandering in kwaliteit en uiterlijk van kuchschermen

Wij zien een enorme verandering in de markt van kuchschermen. Waar destijds iedereen snel schermen nodig had en akkoord ging met elker kwaliteit of simpele uitvoeringen van schermen. Zien wij nu juist dat klanten vragen naar een exclusieve uitvoering in model of juiste kwaliteit. Wij maken op dit moment meer maatwerk van kunststof schermen dan voorheen. Klanten maken zelf een belettering op de kunststof schermen, zodat de schermen een dubbele betekenis krijgen. Niet alleen bescherming, maar juist ook reclame. Zie zien wij dat veel klanten inmiddels de schermen personaliseren door uiterlijk, persoonlijke teksten etc... Erg interessant, omdat klanten inzien dat uitstraling van een kuchscherm erg belangrijk wordt voor de uitstraling van kantoor, restaurant, winkel, balie, school etc... Eigenlijk is het ook niet zo gek, een kunststof scherm kan juist mooi zijn en een functie hebben in een ruimte voor lange tijd, zelfs na Corona.

Prijzen van kuchschermen

Bent u inmiddels benieuwd naar de prijzen van kuchschermen? Kijk hier naar ons uitgbreid naar assortiment kunststof schermen. Wij bieden voor elk wat wils, tevens kunnen wij de schermen voor u op maat maken naar gewenste afmeting of model. De levertijd bedraagt inmiddels 2-5 werkdagen na opdracht. We hebben extra machines aangeschaft om onze productie op te schalen en dat is zeker gelukt. Bestel uw kuchschermen op maat en stay safe!

Kunststof coronaschermen van Plexiglas

We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten