Wij gebruiken cookies. Akkoord
Beoordeeld met een 9 na 1751 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Kunststof platen als afscherming voor kassa, loket of balie

20 maart 2020

Kunststof platen niet aan te slepen

In tijden van crisis heeft Vos Kunststoffen zich de laatste tijd nauw beziggehouden met het nieuws over het Coronavirus. Zoals u in ons vorige blog hebt kunnen lezen, hebben wij met ons bedrijf de nodige maatregelen getroffen voor zowel uw als onze veiligheid en gezondheid.

Niet alleen wij zijn volop maatregelen aan het treffen tegen verdere besmetting met het virus. Ook andere bedrijven, zoals aannemer Tankens, supermarktketens, apotheken, gemeentehuizen en coffeeshops maken gebruik van ons product die werknemers kan beschermen tegen verdere besmetting door klanten.

Plexiglas-corona-beschermkap-glashelder-4mm-kassa-loket-balie-tafel

Bescherming tegen Corona, hoe?

Wij beschikken over de keuze uit twee soorten platen - plexiglas of polycarbonaat - die nu tussen de caissière en de klant worden opgehangen. In deze tijden van crisis is de vraag naar dit product aanzienlijk gestegen. Aangezien Vos Kunststoffen maatwerk levert, is er niet enkel vraag naar de plaat op zich, maar kunnen wij ook een systeem voor u op maat maken. De platen worden dusdanig in elkaar gezet, zodat het een soort hokje wordt waarin men vanuit drie kanten geheel beschermd wordt.

U vraagt, wij draaien...

De orders komen vanuit alle hoeken van ons land binnen en zelfs vanuit België. Om aan al deze vraag te kunnen voldoen, hebben we zelfs een wagen naar de leverancier gestuurd om vier pallets op te halen, met daarin vier ton aan platen die goed zijn voor 900 schermen. Gezien het aantal bestellingen, zullen we nog vaker moeten uitrijden. Alles voor de bescherming van de Nederlandse bevolking.

Om aan deze toenemende vraag te kunnen voldoen, reageren wij ook snel op uw order. Via ons telefoonnummer, bestelling via website, het sturen van een email. Na bestelling is ons streven om het product voor u te verwerken. Niet alleen kunnen wij de plexiglas- en of polycarbonaat platen leveren. In sommige kassasystemen is schroeven niet wenselijk, dan kan het systeem bevestigd worden met dubbelzijdige tape of via kabels in het systeemplafond. Doordat de platen zo licht van gewicht zijn, is dat een veilige oplossing. Daarnaast hebben wij een nieuwe uitvoering, die u met een bouwpakket in elkaar kan zetten.

Ophangsysteem kunststofplaat

20200319_095215

Zo heeft de supermarktketen Jumbo afgelopen dinsdag een aanvraag bij ons gedaan en nog geen twee dagen later zijn ze door Vos Kunststoffen geleverd en gemonteerd.

Kunststof platen als afscherming voor kassa

20200319_124744

Natuurlijk begrijpen wij de noodzaak van snel handelen in dit product en wat zijn wij dankbaar dat Vos Kunststoffen hierin iets kan betekenen.
Tot slot; Blijf gezond, houd rekening met de ander en zorg voor elkaar!

We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten