Wij gebruiken cookies. Akkoord
Beoordeeld met een 9 na 967 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Lentekriebels? Leuke producten voor in de tuin

26 maart 2017

Ecolat / kunststof afboarding

Kunststof afboarding is niet meer weg te denken in de tuin met een ecolat kunststof afboarding. Ideaal wanneer u grond of gras van het grind gescheiden wil houden. Ecolat is in rollen van 10 en 25 meter te krijgen. Ecolat leveren wij ook in een rechte uitvoering van 2 en 3 meter. De hoogte is 14 en 19cm, daarnaast leveren wij ecopic paaltjes welke in de grond kunnen worden gestoken. De ecolat kan bevestigd worden met een schroef aan de ecopic. Ecolat een ideaal product voor uw tuinaanleg.

Ecoplanc

Stevige profielen 4cm dik van een gerecycleerd kunststof gemaakt. Met deze planken kunt u eenvoudig een zandbak maken of wat dacht u van bloembakken, oplopende bakken voor tuindecoratie, moestuinbak etc... Bij deze planken hoort een ecoplanc connect. Deze profielen zorgen ervoor dat u hoogte kunt maken door te stapelen of de bak een vorm te geven.

Compostbak

Makkelijk opslaan van organisch tuin- en keukenafval. De compostbak heeft een lange levensduur waardoor dit product prijstechnisch nog interessanter wordt. Het gerecycled kunststof is geproduceerd uit 100% gerecyclede kunststoffen. Tevens kunt u een bak uitbreiden met een compostbak aanbouwmodule de bakken zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen. De bakken zijn uv-bestendig en bestand tegen water en knaagdieren. Een hoogwaardig product voor uw geld.

Ecolat recht

Ecolat is een hoogwaardig gerecycleerd materiaal wat goed toe te passen is in uw tuin. Het materiaal is niet giftig voor mens, dier, grond of bloemen/planten. De ecolat heeft een mooie en robuuste uitstraling en is zeer sterk. Daarom wordt dit product ook veel toegepast in de tuin als afboarding. Met de ecolat recht kunt u eenvoudig rechte stukken maken. Tevens kunt u bij dit product een ecopic toevoegen. Dit product wordt in de grond gestoken waarna u de ecolat met een schroef aan de ecopic kunt bevestigen. De ecopic is verkrijgbaar in lengtes van 38cm, 58cm en 76cm.

Kanaalplaten met profielen

Maak nu zelf eenvoudig een afdak met ons Vario of RedFox systeem. Koop losse profielen als een kanaalplaten met een profiel of koop een compleet kant en klaar bouwpakket, welke wij al leveren vanaf € 45,- incl. btw per m². Uiteraard krijgt u bij al onze profielen een montagehandleiding en bevestigingsmaterialen mee. De kanaalplaten en profielen liggen standaard op voorraad en kunnen binnen enkele dagen al geleverd worden. U kunt ook afhalen. Kanaalplaten leveren wij in een heldere variant of opaal witte variant, daarnaast kunt u kiezen uit meerdere mogelijkheden, zoals hele heldere platen of platen die warmtewerend zijn. Op deze platen kan een levertijd zitten.

Terrasoverkapping hout

Kiest u liever voor een complete overkapping met een hout onder constructie en een compleet dakpakket? Hierin kunnen wij veel aanbieden. Lekker buiten genieten 4 seizoenen lang van een overkapping. Tevens kunt u uw overkapping uitvoeren met een glaswand of met zonnedoeken. Ook kunnen er zijwanden van polycarbonaat gemaakt worden. Bent u benieuwd klik hier voor een prijsaanvraag en laat u verrassen met de mogelijkheden.

Gevelbekleding

Uw gevel, unit, kantoor, bedrijfspand is aan renovatie toe? Of u wilt een gevel mooi bekleden met materiaal, maar u weet nog niet wat. Bent u voor nieuwbouw opzoek naar gevelbekleding dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze diversiteit aan gevelbekleding bieden wij meer leefplezier aan voor uw pand. De gevelbekleding geeft een eigentijds karakter aan uw woning of bedrijfspand. Graag laten wij u kennis maken met Vinyplus®, Eurotexx® gevelplanken en Wooddesign. Kijk uw ogen uit naar de mooie structuur en kleuren van deze gevelplanken. Zeer makkelijk te monteren en u krijgt er een handleiding bij.

Verasol aluminium veranda

Bent u opzoek naar een aluminium overkapping? Wij bieden mooie overkappingen aan tegen mooie prijzen. Wij bieden een Greenline overkapping al aan vanaf € 798,- incl. btw bij een afmeting van 3000 x 2000mm. Bent u opzoek naar een afmeting klik dan hier een vraag een prijs aan. Een aluminium veranda is van een eenvoudige overkapping helemaal uit te bouwen tot een complete tuinkamer van glas. Glaswanden, glasdak, zonwering etc... Vele mogelijkheden dus.

We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten