Beoordeeld met een 9,0 na 2237 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Nieuw project: Veiligheidspoort van Polycarbonaat platen

Een klant uit België genaamd Flanders Make heeft wat foto's doorgestuurd van een mooi project wat ze zojuist hebben afgerond. Een poort voor een opstelling van motoren. Voor het maken van deze poort hebben ze Polycarbonaat platen gebruikt. Ook op zoek naar Polycarbonaat platen? Klik dan hier.

Wat is Polycarbonaat?

Polycarbonaat een verzamelnaam voor zowel Lexan, Makrolon en nog meerdere merken. Ook een verzamelnaam voor bijvoorbeeld polycarbonaat massieve platen of polycarbonaat kanaalplaten. Polycarbonaat is slagvast, 250x sterker dan glas en veel lichter qua gewicht. Polycarbonaat is tevens uv-bestendig. Polycarbonaat is een goede vervanger van glas, gehard glas etc... Polycarbonaat wordt o.a. verwerkt als bijvoorbeeld veiligheidsglas, Veiligheidsbeglazing, Voertuigbeglazing, Inbraakvertragende / kogelwerende / anti-vandalisme beglazing, Lichtstraat beglazing, overkappingen, Voorzetramen in woonhuizen/tuinhuizen/caravans etc..., Project beglazing, Windschermen etc. Onlangs hebben wij voor een klant polycarbonaat platen geleverd, welke in bloembakken/windschermen verwerkt werden. Polycarbonaat is uv-bestendig en laat meer licht door dan gewoon glas. Lexan en Makrolon zijn de bekendste merken op het gebied van polycarbonaat tevens zijn beide merken zeer goed van kwaliteit.

Polycarbonaat maatwerk

Polycarbonaat platen zowel massief als kanaalplaten kunnen wij op maat aanbieden door simpelweg op maat te zagen of speciaal op maat te frezen. Freeswerk doen wij middels een CNC freesmachine. Zodoende wordt maatwerk steeds makkelijker aan te bieden. Bij deze enkele voorbeelden wat wij onder maatwerk verstaan. Van gaatjes boren, cirkels frezen, platen met afgeronde hoeken tot compleet op maat gemaakte projecten of seriewerk. Van enkel stuks tot grote aantallen is geen probleem. Vraag hier naar meer informatie.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl