Wij gebruiken cookies. Akkoord
Beoordeeld met een 8,9 na 1232 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

nieuwe advertentie overkappingen en vloerdelen

04 februari 2016

Een nieuwe advertentie verschijnt aankomende week in altena actueel. Een plaatselijke oftewel regionale krant van het Land van Heusden en Altena. Hierin promoten wij dat over enige weken de gezinsbeurs gehouden zal worden. Wat is precies de gezinsbeurs een algemene beurs voor gezinnen zowel jong als oud. Wat is er te vinden? Van alles! Van overkappingssystemen, dakbedekking, tuin, huis, woninginrichting, bedrijfsinrichting, vakanties etc... Heeft u in de voorjaarsvakantie van 23 t/m 26 februari niets te doen? Kom eens een kijkje nemen en bezoek onze stand op nummer 1581. Wij bieden een ruim assortiment aan nieuwe overkappingssystemen met nieuwste modellen van 2016 en nieuwste snufjes. Van bovenbouwpakketten polycarbonaat kanaalplaten en profielen tot complete overkappingen met een hout frame of overkappingen van aluminium. Laat u verrassen en inspireren met onze nieuwe producten!

Tevens bieden wij nog meer materialen in- en om de tuin. Onze zeer robuuste en mooi afgewerkte vloerdelen met houtnerf van gerecycled kunststof gemaakt. Echt de moeite waard om dit materiaal eens van dichtbij te bekijken. Zo verschrikkelijk mooi heeft u een vloer voor een buitenterras nog niet gezien. En dan voordelen van dit gerecycled kunststof op en top!
- uv-bestendig
- trekt niet krom
- antisliplaag
- 100% gerecycled kunststof
- milieuvriendelijk
- robuust
- lange levensduur
- neemt geen vocht op
- onderhoudsvrij

Kom eens kijken? waar Vos Kunststoffen - Veensesteeg 8 - 4264KG - Veen of kom kijken op de gezinsbeurs in Rotterdam Ahoy van 23 tot en met 26 februari 2016.

We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten