Beoordeeld met een 9,0 na 2260 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Nieuwsbrief

Knipsel_1

Geachte klant/relatie/bezoeker,

Zoals in onze eerdere nieuwsbrief is vermeld, zal in de loop van de tijd het assortiment behoorlijk gaan uitbreiden. Wij starten met onze vertrouwde producten Druk pvc en EPDM. In de loop van tijd zal al snel afvoer pvc, tyleen, drainage en vijvermaterialen volgen. Daarna bouwen wij verder en komen er producten als Massieve polycarbonaat/Lexan, acrylaat/pmma/plexiglas/perspex platen bij.

Het assortiment bij Vos Kunststoffen zal nog verder uitgebreid worden met meerwandige kanaalplaten, HDPE platen, PVC platen, Forex print, Vibond/Dibond platen. Zeker een ruime keuze voor iedereen! zowel zakelijk als particulier. Vos Kunststoffen zal in de toekomst ernaar streven een one-stop-webshop te worden. Wilt u producten liever op maat hebben geen probleem! Bij Vos Kunststoffen kunnen wij materialen op maat maken en snel leveren. Wij beschikken over eigen zaagmachines en snijgereedschap om platen of folie op maat af te leveren.

Uiteraard kost het uitbreiden veel tijd en energie, daarom zullen wij in de loop van aankomende weken in stappen gaan werken om onze webshop naar het juiste niveau te krijgen. Erg belangrijk en niet te vergeten is de service, welke wij aan klanten aanbieden. Snelle levering en een uniek concept op basis van gratis service/afhaalpunten in Nederland en België. Later in deze week kunt u zien hoe dit werkt. Hou daarom onze website www.voskunststoffen.nl regelmatig in de gaten. U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief die regelmatig per e-mail verstuurd zal worden. Alle ins- en outs als nieuwe producten en acties worden hierin vermeld!

Alvast bedankt voor het lezen en tot snel!

Team Vos Kunststoffen

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl