Beoordeeld met een 9,0 na 2260 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

RedFox de epdm dakbedekking van nu

Vos Kunststoffen brengt RedFox EPDM op de Nederlandse markt

Onze EPDM-producten zijn tegenwoordig te vinden en te bestellen op onze website www.redfoxepdm.nl. U kunt hier EPDM op maat bestellen, EPDM-toebehoren als contactlijm en dakdoorvoeren en natuurlijk alles voor de afwerking en de isolatie van uw dak.

Met de grote populariteit van EPDM als kunststof dakbedekking, wordt in de toekomst een nog sterkere groei verwacht. Vos Kunststoffen uit Veen speelt hier sterk op in als exclusief verdeler van een leidende producent van EPDM daksystemen met het eigen RedFox EPDM label.

Advertentie 29-9-2018

Hoe is Vos Kunststoffen begonnen

Bert en Arnoud Vos (vader en zoon) zijn de oprichters van de Handelsonderneming Vos Kunststoffen. Zij begonnen een kleine 10 jaar geleden met kunststof leidingsystemen. In 2014 was het assortiment inmiddels fors uitgebreid met producten als EPDM-dakbedekking en EPDM-vijverfolie, reclame kunststoffen, technische kunststoffen, kunststof en bewerking, gevelbekleding, afwerk- en bouwmaterialen. Bovendien opende men een webshop en trad er een forse groei op door de gehele Benelux en Duitsland.

EPDM staat bekend als een zeer milieuvriendelijk product

Arnoud Vos vertelt: “EPDM staat bekend als een zeer milieuvriendelijk product. Door de cursussen EPDM-dakbedekking voor vaste klanten ontstond een grotere professionalisering en werd het complete systeem RedFox EPDM Dakbedekking in de markt gezet. Richtten wij ons voornamelijk op de zakelijke markt en daarnaast de doe-het-zelf markt. Wij bieden een verwerkingscursus aan, waarmee men de techniek onder de knie kan krijgen. Het product is voorzien van CE-markering. Als leverancier bieden wij vanzelfsprekend een productgarantie.” Het bedrijf levert de EPDM dakbedekking met een compleet assortiment accessoires.

Geëxtrudeerde epdm membramen in plaats van het Traditionele kalenderingsproces

Extrusie

Het product is voor de doelgroep onderscheidend op het gebied van prijs, maar het heeft ook een belangrijke onderscheidende technische kwaliteit. Arnoud Vos: “De op dit moment meest bekende wereldleiders in EPDM dakbedekking produceren deze twee-laagse EPDM volgens het traditionele kalenderingsproces. Wij werken met een producent die produceert volgens de meest technologisch geavanceerde productiewijze, namelijk extrusie. Deze techniek levert een uniforme verdeling van de receptuur op, minder luchtbellen, een schoner en gladder oppervlak, minder verbindingslassen door een geautomatiseerde ‘seaming table’ en een stabielere dikte van de EPDM-folie. Ook kan bij dit product de laag stof die traditioneel op EPDM zit om plakken te voorkomen achterwege blijven, feitelijk is deze in de folie zelf verwerkt.

Epdm en voorraad

Standaardbreedtes 3,05 meter, 4,57 meter en 6,10 meter van dit prachtige epdm worden standaard uit de fabriek aangeleverd, doorgaans liggen deze ruim voorradig in het magazijn van Vos. Zo zijn alle bijbehorende accessoires voorradig en kunnen bestellingen met eigen vervoer binnen enkele werkdagen na bestelling geleverd worden. Afhalen aan ons magazijn is vanzelfsprekend.

Vos Kunststoffen en toekomstvisie

Onze visie is om binnen enkele jaren een aantal magazijnen in Nederland te openen waar zakelijke klanten makkelijk af kunnen halen en wij sneller een klant kunnen bereiken. Daarnaast zullen onze voorraden en ons assortiment meegroeien.

Positieve reacties uit de epdmmarkt

Bert en Arnoud Vos zijn zeer enthousiast over deze nieuwe mogelijkheid, waarvan ze verwachten dat het Vos Kunststoffen een enorme groei gaat geven. “Wij zien onszelf niet als concurrent van de grote EPDM-leveranciers die op de Nederlandse markt actief zijn, omdat onze doelgroep anders is en wij anders in de markt staan. Klanten kunnen bij ons tevens terecht voor bouw, afwerking en gevel materialen. De eerste reacties uit de markt zijn positief en vaste klanten geven aan veel vertrouwen te hebben in het nieuwe systeem RedFox EPDM Dakbedekking.”

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl