Beoordeeld met een 9,0 na 2260 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Vos Kunststoffen in een nieuw jasje

Make-over van Vos Kunststoffen

Het was nodig: een complete make-over van onze vernieuwde website. Compleet een nieuwe stijl en nieuw logo. De website/webshop is veel toegankelijker geworden en heeft een fris nieuw jasje gekregen. Inmiddels zijn er 30 verbeterpunten doorgevoerd, denk bijvoorbeeld aan een mobiel vriendelijke website. Onze website past zich nu automatisch aan, uiteraard ook voor een tablet. De doelstelling was om de klant een betere navigatie te geven in ons menu. De klant kan nu gericht naar de branche zoeken om daar direct het gewenste product te vinden.

Het menu

Zoals u kunt zien is het menu veel overzichtelijker geworden. Platen, welke verder uitgelicht wordt naar kunststof platen. Leidingsystemen, welke verder uitgelicht wordt in druk pvc, afvoer pvc, tyleen en andere materialen. Dak en gevel voor producten om een dak waterdicht te maken of een gevel te renoveren. Volg het nieuwste item gerecyclede materialen. Tuin en Terras: de outdoor lifestyle producten. Niet te vergeten Outlet. Uiteraard vindt u hier de sales producten. Apart in de menubalk vindt u ook maatwerk. Dit is een punt waar Vos Kunststoffen steeds steker en meer gespecialiseerd in wordt. Bekijk nieuwe projecten van ons maatwerk.

Logo

Heel belangrijk is het uiterlijk van Vos kunststoffen. Het logo heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan. Een logo van nu zeggen wij. Wij wilden een nieuw logo creëren wat bekendheid geeft, duidelijk en strak is. Zoals u kunt zien is dat goed gelukt. Een krachtig logo siert nu onze website. In de toekomst zult u dit logo vaker tegenkomen onder andere namen als RedFox daksystemen en Vos Products.

Gratis verzending vanaf € 500,-

Wij merken steeds vaker dat veel van onze klanten boven de € 500,- bestellen, daarom willen wij graag tegemoet komen in de verzendkosten om een order aantrekkelijker te maken. De eerste € 30,- aan verzendkosten zijn al verdiend.

Blog

Nieuwe op onze website is de blog. Hou dit bij en lees de nieuwste berichten en acties in kunststoffenland. Ook vindt u materiaalinfo, zeer belangrijk voor montage en uitleg van producten. Kijk gerust eens door onze website en ervaar onze nieuwe stijl en navigatie. Heeft u opmerkingen of tips voor ons laat dit hier aan ons weten. Wij blijven graag leren!

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl