Wij gebruiken cookies. Akkoord
Beoordeeld met een 9 na 1545 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Waar kun je het beste kunststof platen kopen?

19 januari 2021
kunststof-platen-kopen-online-webshop

Waar kun je het beste kunststof platen kopen?

Bij Vos Kunststoffen natuurlijk! Ja, denkt u dat zijn er meer die dat zeggen. Waar kan ik van op aan of ik hier wel de juiste keuze ga maken? Graag willen wij dat in onderstaande blog aan u uitleggen.

Allereerst is het belangrijk wat u zoekt voordat u op een online webshop naar kunststof platen gaat zoeken. Waar wilt u de platen voor gebruiken en moeten de platen op maat aangeleverd worden? Wij gaan u een voorbeeld geven. Diverse klanten van ons zijn vaak opzoek naar voorzetramen. De klant weet dat hij een doorzichtig materiaal zoekt, zoals glas bijvoorbeeld. De klant zoekt bewust naar kunststof, omdat dit minder snel breekt en slagvaster is.

Wat ik zoek staat niet op de website? Kan ik ergens bestellen?

kunststof-maatwerk-nodig-bestel-online

Opzoek naar kunststof platen ?

Wanneer de klant weet waarnaar hij opzoek gaat, wordt het makkelijker zoeken op onze online webshop. Bovenin de menubalk ziet u kunststof platen staan. Op deze webpagina worden diverse heldere kunststof platen aangeboden. Op de eerste 2 foto’s worden heldere materialen afgebeeld. Zie plexiglas en het andere materiaal wordt polycarbonaat genoemd.

Zoekt u kunststof platen op maat

Twee soorten materialen worden getoond, maar u weet eigenlijk het verschil nog niet. De vraag is moet het kunststof op maat gemaakt worden of wilt u zelf de platen op maat maken. Wanneer u kiest voor kunststof platen op maat dan kunt u meteen naar onze calculator gaan en de platen op maat bestellen. Wanneer specifiek maatwerk nodig is, doormiddel van een ronding of gaten voorgeboord, kan het beste een schets of tekening gemald worden naar info@voskunststoffen.nl. Onze collega’s gaan meteen aan de slag voor om een offerte op maat te maken. Plexiglas heeft als voordeel dat het materiaal goedkoper is en redelijk slagvast. Voor een simpel voorzetraam van bijvoorbeeld een glasraam is dit prima. Voor een terrasafscherming raden wij een steviger materiaal aan. Polycarbonaat is 250x sterker dan gewoon glas oftewel hufterproof. Iets duurder dan plexiglas, maar wel een slagvaster helder materiaal.

kunststof-platen-op-maat-online-bestellen-vos-kunststoffen

Kunststof platen met een snelle levertijd

U heeft een materiaal kunnen kiezen en heeft dat via een webshop kunnen vinden, mooi. Dan kunt u de bestelling afronden. U bent natuurlijk wel nieuwsgierig naar de levertijd van de kunststof platen. Maatwerk leveren wij doorgaans binnen 2-5 werkdagen, afhankelijk van voorraad en drukte. Informeer altijd vrijblijvend voor levertijden op 0416-750255 of mail ons info@voskunststoffen.nl

We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten