Beoordeeld met een 9 na 2148 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Dak en gevel

Dak en gevelproducten van een terrasoverkapping tot en met gevelbekleding. Alles onder één dak oftewel een one-stop-shop. Bij Vos Kunststoffen kunt u van dak tot en met hemelwaterafvoer alle producten online of in onze winkel vinden. Kanaalplaten of profielen kunnen wij binnen enkele werkdagen leveren. Terrasoverkappingen duurt wat langer. Kijk eens rond op onze webshop of bestel meteen online uw dak en gevelproducten. Bij vragen kunt u altijd bij ons terecht.

collage-terrasoverkapping-hout

Terrasoverkapping en Veranda

Zoekt u een complete terrasoverkapping of een daksysteem voor op een bestaande of nog te bouwen frame? Vos Kunststoffen biedt van een simpele golfplaat, kanaalplaat tot een complete overkapping. U wilt genieten van een overkapping in de tuin, dat is logisch. Wij merken als geen ander vanuit de markt een enorme vraag naar veranda's en terrasoverkappingen. Zowel van hout of in een aluminium veranda. Heerlijk genieten na een lange dag werken onder uw eigen overkapping in de tuin. Wij zien dit vaak als een verlengstuk van uw woning, omdat genieten nu het hele jaar kan.

Houten overkapping

Wij bieden volledige bouwpakketten met een Douglas onderconstructie aan. Hierbij zijn alle balken op maat gezaagd, gekantfreesd en waarvan de muurbalk en de dwarsligger zijn ingefreesd. Hierdoor hebben de balken meteen de juiste afstand en het juiste afschot. Met dit zelfbouwsysteem kunt u zelf een afdak maken voor in de tuin of een afdak waar de fietsen onder kunnen staan, maar wat dacht u van een exclusieve uitstraling met een overkapping aan uw woonhuis. Op het dak kunt u kiezen voor een kunststof dakbedekking oftewel polycarbonaat kanaalplaten, maar massieve platen kunnen ook.

Daksysteem voor overkapping van hout

Ons basispakket bestaat uit een polycarbonaat kanaalplaat met enkele blank aluminium afdekprofielen. Dit pakket kan verder uitgebreid worden met bijvoorbeeld Plexiglas massieve platen of aluminium profielen in kleur. Daarnaast is het mogelijk een keuze te maken voor een muuraansluiting of een vrijstaande opstelling.

Een dakpakket of complete veranda bestellen

Wilt u een veranda of daksysteem bestellen dan kan dat eenvoudig online via onze webshop, maar wij kunnen voorstellen dat u niet meteen via internet besteld, daarom is het mogelijk om één van onze demomodellen te komen bekijken. Wij hebben enkele veranda's en terrasoverkappingen opgesteld staan. U ziet verschillende varianten wat mogelijk is en wij kunnen u meteen advies of uitleg geven van onze systemen. daarnaast maken wij graag een vrijblijvende offerte. Kom gewoon eens langs of vraag ons naar informatie.

collage-daksysteem

Verschillende mogelijkheden

De gevelbekleding bestaat uit drie verschillende modellen. Voor een authentieke uitstraling zijn rabatdelen ideaal. Rondkant panelen geven woningen een eigentijdse en moderne look. Rondkant is zowel horizontaal, verticaal als diagonaal toe te passen. Het opdekdeel geeft door zijn verdikking een extra dementie aan je gevel. Het opdekdeel is alleen in combinatie met het rondkantpaneel toepasbaar. Door de speciale structuurfolie die op de panelen worden aangebracht, krijgt de gevelbekleding een authentieke, warme en natuurlijke uitstraling van hout. Het karaktervolle van hout, gecombineerd met het gemak van weinig onderhoud.

Bakje koffie?

We bieden ook de mogelijkheid om bestellingen op te halen bij ons pand in Veen. Uiteraard bent u ook van harte uitgenodigd op onze locatie om de collectie eerst te bekijken. Kom gerust eens deskundig advies inwinnen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar, evenals een lekkere bak koffie.

U zou graag eens wat meer informatie willen krijgen over bovenstaande producten? Neem dan gerust contact op met een van onze collega’s voor een goed advies.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten