Beoordeeld met een 8,8 na 356 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis vakkundig advies Gratis verzending vanaf € 500,-
Klantenservice
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Epdm compleet pakket bestellen

Epdm compleet pakket bestellen

Bestel een EPDM startpakket

Bestel nu eenvoudig een compleet pakket met EPDM materialen. Wij bieden een startpakket aan om eenvoudig een dak dicht te maken. Ideaal wanneer u niet weet wat u precies moet bestellen. Bij deze eenvoudig de materialen wat nodig is om een dak dicht te maken met EPDM dakbedekking.

Waarom biedt Vos pakketten EPDM aan?

Dit doen wij om het bestelproces voor onze klanten te vereenvoudigen. Wij zien en horen vaak dat klanten strubbelen met wat ze uiteindelijk nodig hebben om een dak dicht te maken. Bovengenoemde pakketten zijn voorzien van de basis EPDM materialen waarmee een afdak, aanbouw, tuinhuis, bijgebouw eenvoudig door een doe-het-zelver dicht gemaakt kan worden. Daarnaast kunnen er nog altijd extra materialen bijbesteld worden. Deze EPDM pakketten worden voor u met de post of eigen vervoer verzonden waardoor onze EPDM materialen snel geleverd kunnen worden. EPDM bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Bijbehorende EPDM accessoires

Naast onze dak pakketten kunt ook zelf een pakket samenstellen door alle materialen los te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan aluminium daktrimmen of platdakonluchting. Wat dacht u van bijbehorende EPDM gereedschappen om EPDM te kunnen knippen of een aandrukroller.

Afmetingen van daken en wat te bestellen

Onze standaard EPDM pakketten worden aangeboden met minimale breedte van 3,05, 4,58 en 6,10 meter met een maximale lengte van 10 meter. Daarnaast kunnen wij nog veel meer pakketten aanbieden, maar dit zal in de toekomst verder uitgebreid worden naar meerdere breedtes en lengtes. Staat uw pakket er niet bij vraag dan hier een offerte of prijs aan.

Online bestellen

Ervaar nu het gemak van een EPDM startpakket. Simpel bestellen en eenvoudig zelf een dak dichtmaken. Online bestellen via Vos Kunststoffen is vrij eenvoudig. Ga naar onze website en ga naar EPDM compleet pakket om uw bestelling te maken. Voeg het product in de winkelwagen en bestel. U kunt het pakket in Nederland en België laten verzenden voor lage verzendkosten. Boven de € 500,- euro wordt uw pakket gratis verzonden. De volgende dag heeft u uw pakket al binnen en kunt u eenvoudig de EPDM gaan verwerken.

We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten