Beoordeeld met een 8,8 na 356 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis vakkundig advies Gratis verzending vanaf € 500,-
Klantenservice
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

EPDM toebehoren

EPDM toebehoren

EPDM contactlijm
Voor het verlijmen van een EPDM dakmembraam is een contactlijm nodig. Het beste kan een contactlijm gebruikt worden, omdat deze dubbelzijdig aangebracht moet worden en de beste hechting geeft, waardoor u een mooi strak dak kunt krijgen. Mits de voorschriften en de adviezen worden opgevolgd.

Met andere lijmen kunt u bijna nooit een strak dak krijgen, waarschijnlijk door bellen verplaatsingen of plooien. Let op dat EPDM behoorlijk kan werken, omdat dit een elastisch product is. Daarom is het van belang een goede contactlijm te gebruiken. Vos Kunststoffen biedt u de beste contactlijm uit het assortiment speciaal voor Amerikaanse EPDM dakbekking geproduceerd. Laat de contactlijm altijd enkele minuten drogen voordat de EPDM dakbedekking wordt verlijmd. De contactlijm heeft even tijd nodig om uit te gassen. Dit voorkomt tevens een groot gedeelte van de bellen onder de dakfolie. Zit er een plooi in de dakbedekking trek dan gelijk de folie los, dit kan nog wel, maar vereist een kleine inspanning.

Drukvat met contactlijm
In het assortiment biedt Vos een drukvat met spuitlijm aan voor een snelle en gemakkelijk verwerking van EPDM dakbedekking. Doormiddel van een spuitpistool in combinatie met een 5,5 meter slang is het verlijmen van dakbedekking nog makkelijker geworden. Met dit drukvat kunt u gemiddeld 80m² dakbedekking verlijmen. Ideaal te gebruiken wanneer u snel wilt werken en veel EPDM daken maakt.
De contactlijm die RedFox gebruikt is vol en vloeibaar wat betekent dat de contactlijm in één spuitbeweging de ondergrond volledig dekt.

Spuitpistool
Voor het verlijmen van een dakbedekking wordt vaak een drukvat in combinatie met een spuitpistool gebruikt. Het spuitpistool zorgt voor een goede verdeling van contactlijm op de ondergrond en EPDM zelf. Het spuitpistool is verder in te regelen qua druk en breedte van de spuitstraal.

EPDM RedFox MS polymeer kit
EPDM kit wordt gebruikt bij het verwerken van dakdoorvoeren, daktrimmen, het afwerken van kieren, gaten en spleten. De bedoeling van kit is dat het materiaal af dicht en afwerkt oftewel waterdicht maken. De kit heeft enkele uren nodig om uit te harden en te hechten, wanneer dit proces is volbracht hecht het materiaal perfect aan EPDM en ondergrond.

We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten