Wij gebruiken cookies. Akkoord
Beoordeeld met een 9 na 831 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Gevelbekleding Eurotexx

Gevelbekleding Eurotexx

Bent u opzoek naar een mooie gevelbekleding, welke onderhoudsarm is en bent u schilderen ook zo beu? Wilt u ook zo'n mooie uitstraling met de gevelplanken van Eurotexx? Dat kan! Wij bieden een uitgebreid assortiment kleuren voor u aan. Deze materialen kunnen wij binnen enkele werkdagen na opdracht bij u thuis leveren. U kunt tevens op afspraak bij ons afhalen. Kort gezegd is Eurotexx gevelbekleding duurzaam, milieuvriendelijk, 100% recyclebaar en uv-bestendig. Te monteren volschuim gevelpanelen hebben een standaard lengte van 6 meter.

Technische gegevens:
Dubbel rabat Breed 370mm x dikte 17mm, werkende breedte 332mm breed - snelle montage en grote oppervlakte
Potdeksel: Lengtes tot 6 meter x 219 x 17 mm, werkende breedte 180 mm. Dit zijn gevelpanelen die over elkaar heen worden geplaatst om een potdeksel effect te krijgen wat vaak voorkomt bij houten gevelbekleding.

Gevelbekleding Eurotexx

Gevelbekleding_wandbekleding_Vinyplus_Eurotexx_6meter_gevelpanelen_potdeksel

Eurotexx gevelpanelen met een unieke uitstraling

Eurotexx geeft je dat natuurlijke gevoel aan tuinhuis, chalet, vakantiehuis etc... Met deze gevelbekleding heeft u ook echt iets aan uw huis. Duurzame afbouwmaterialen voor duurzaam bouwen. De Eurotexx gevelbekleding, rabatdelen, potdeksel planken, zijn volschuim gevelpanelen vervaardigd uit hoge kwaliteitsmaterialen. De gevelpanelen zijn milieuvriendelijk, uv-bestendig en recyclebaar. Dit product is onderhoudsarm, schilderen behoort hiermee tot het verleden. De gevelbekleding is waterdicht door de perfecte aansluiting. Tevens is dit materiaal snel en makkelijk te monteren. In de gevelpanelen zijn sleufgaatjes voor gemonteerd. De maximale lengte is 6 meter, daarmee kunnen direct grote oppervlaktes gemonteerd worden.

Eurotexx dubbel rabatdeel

Eurotexx dubbel rabatdelen zijn voorzien van messing en groef. De montage wordt in de groef bevestigd waarna het andere eroverheen wordt geschoven. Dit betekent een onzichtbare bevestiging, erg mooi natuurlijk. Schroeven worden uit het zicht bevestigd en weggewerkt. De hoogte van de dubbel rabatdelen bedraagt 330mm met een lengte van maarliefst 6 meter. Met deze gevelbekleding kunt u werkelijk meters maken! Daarnaast is Eurotexx rabatdeel een sierlijk product met een mooie natuurlijke houtnerf. Dubbel rabatdeel is te verkrijgen in maarliefst 11 verschillende kleuren.

Potdeksel gevelpanelen

Waarschijnlijk kent men de potdeksel planken voornamelijk van hout. Waarom voor hout kiezen als u ook voor de onderhoudsarme kunststof potdeksel planken van Eurotexx kunt kiezen. Deze potdeksel planken geven een natuurlijk en warm gevoel net als bij hout, maar dan in kunststof. Dit product is makkelijk schoon te maken en gaat lang mee. U hoeft niet te schilderen en het materiaal kan zeer goed tegen vocht. Eurotexx gevelpalen worden over elkaar heen geplaatst om een potdeksel effect te krijgen, wat vaak voorkomt bij houten gevelbekleding.

Gevelbekleding Eurotexx

We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten