Wij gebruiken cookies. Akkoord
Beoordeeld met een 9 na 831 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Gevelbekleding Vinyplus

Gevelbekleding in een one-stop-shop

Vos Kunststoffen heeft het mooiste assortiment gevelbekleding. Het assortiment gevelbekleding sluit aan op al onze kunststof materialen. Wij bieden een totaalconcept aan voor onze klanten. Een one-stop-shop, zodat u op één adres uw materialen in kunt kopen. Al onze materialen kunnen wij na bestelling binnen enkele werkdagen afleveren. Zo bieden wij onze klanten de mogelijkheid om aan ons magazijn materialen af te halen.

Gevelbekleding Vinyplus

Gevelbekleding_wandbekleding_Vinyplus_Eurotexx

Kunststof gevelbekleding

Een stijlvolle en aantrekkelijke uitstraling van je woning of bedrijfspand draagt bij aan het leefplezier. VinyPlus® gevelbekleding geeft woningen en bedrijfspanden een eigentijds karakter. VinyPlus® kunststof gevelbekleding en dakranden, gemaakt uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen, zijn onderhoudsarm, duurzaam, milieuvriendelijk, Uv-bestendig en het heeft een eenvoudige montage.

Kunststof gevelbekleding: schilderen hoeft niet meer

VinyPlus gevelbekleding van kunststof is vormvast, trekt niet krom onder invloed van vocht of warmte, wordt ook niet aangetast door schimmels en bacteriën. De duurzame gevelpanelen en dakranden vergen weinig onderhoud. Schuren, schilderen of beitsen behoren tot het verleden. De gevelbekleding voor buiten zijn op maat leverbaar. Wij adviseren om 1 tot 2x per jaar de gevelbekleding schoon te maken met water. Niet geheel onderhoudsvrij, maar wel ontzettend onderhoudsarm!

Rondkant kunststof gevelbekleding

Rondkant gevelpanelen geven woningen en gebouwen een eigentijdse en moderne uitstraling. Rondkant is een sponningdeel dat met messing en groef verbonden is en waarbij aan de voorkant de delen symmetrisch zijn. Zowel voor horizontale als verticale en diagonale gevelbekleding. De kunststof profielen hebben een structuurfolie voor een beter bescherming.
De rondkant gevelbekleding wordt veel gebruikt in nieuwbouw en recreatiesector, bijvoorbeeld voor de renovatie van buitengevels, dakkapellen, oude flatgebouwen worden weer stijlvol, renoveren van appartementen, woonarken, tuinhuisjes, borstwering of overstekken.

Rabat kunststof gevelbekleding

Rabatdelen voorzien woningen en gebouwen van gevelbekleding voor een authentieke uitstraling. Bij kunststof rabatdelen loopt de bovenkant sierlijk weg en gaat direct over in de veer. Rabatdelen zijn geschikt om wanden af te dichten en worden uitgevoerd in structuurfolie, nerfstructuur. De structuurfolie geeft de wandpanelen een realistische natuurlijke uitstraling.

Opdek kunststof gevelbekleding

Onze standaard kunststof gevelbekleding wordt op die manier uitgebreid met een nieuw type gevelpaneel: het opdekdeel van VinyPlus. Met deze vernieuwing wordt er een nieuwe dimensie gegeven aan de look van je gevel.

Nieuwe look

De basis hiervoor is het opdekdeel in combinatie met het VinyPlus rondkantpaneel. De opdekdelen zijn dikkere kunststof panelen dan de rondkant variant. Door de dikte van het opdekdeel ontstaat er een diepere dimensie die door schaduw een intensere beleving geven aan de gevel.

Montage opdekdeel

De opdekdelen van Vinyplus zijn uitsluitend verticaal te monteren en worden gemonteerd tussen rondkantpanelen. Het opdekdeel is net als rondkantpaneel een standaard lengte van 6 meter en worden vervaardigd uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen. De bevestiging, afwerking, kleur en structuurfolie van het opdekdeel is gelijk aan het rondkantpaneel. Hierdoor ontstaat er een uniform en strak afgewerkt gevelbeeld met unieke uitstraling.

Duurzaam en gemak

Kies voor Vinyplus® kunststof panelen of dakranden als het gaat om duurzaamheid en gemak. Duurzaam en bewust bouwen, zo wordt wonen echt genieten. dat gevelbekleding mooi is, zijn we al snel over eens, maar daarnaast heeft gevelbekleding nog veel meer voordelen. Gevelbekleding beschermt. Vaak wordt hout ingezet als gevelbekleding. In het begin is dit vaak mooi en prijstechnisch een voordeel. Onderhoud is toch vaak een nadeel van een hout gevelbekleding. Zo moet schilderwerk regelmatig uitgevoerd worden en is de kans op schimmel of rot aanwezig. Kunststof biedt daarin veel meer voordelen, biedt bescherming en is onderhoudsarm.

Niet vergeten bij een kunststof gevelbekleding

Bouwfolie – waterdichte damp-open folie voor optimale vochtbescherming voor achter de gevelbekleding
Uitvalplaatjes – ideaal voor het stellen van regelwerk, kozijnen of te gebruiken bij het opmetselen van een muur
PVC reiniger – Voor het optimaal reinigen, behoud van de uitstraling en eigenschappen van gevelbekleding of dakranden gebruik hiervoor onze PVC reiniger.

Specificaties:
Rabat:
Lengtes tot 6 meter x 180 x 18 mm, werkend: 150 mm
Rondkant: Lengtes tot 6 meter x 180 x 18 mm, werkend: 150 mm
Opdek: Lengtes tot 6 meter x 140 x 35 mm, werkend: 120 mm
Alternatieven: We hebben ook gevelbekleding van: WoodDesign, Eurotexx

Vinyplus montagevideo

We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten