Beoordeeld met een 8,9 na 442 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis vakkundig advies Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Gevelbekleding

Gevelbekleding in een one-stop-shop

Vos Kunststoffen heeft het mooiste assortiment gevelbekleding. Het assortiment gevelbekleding sluit aan op al onze kunststof materialen. Wij bieden een totaalconcept aan voor onze klanten. Een one-stop-shop, zodat u op één adres uw materialen in kunt kopen. Al onze materialen kunnen wij na bestelling binnen enkele werkdagen afleveren. Zo bieden wij onze klanten de mogelijkheid om aan ons magazijn materialen af te halen.

Gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding

U wilt uw woning, bedrijfspand of gevel een nieuwe uitstraling geven? Met onze diversiteit aan gevelbekleding bieden wij meer leefplezier aan voor uw pand. De gevelbekleding geeft een eigentijds karakter aan uw woning of bedrijfspand. Onze kunststof gevelbekleding wordt gemaakt uit hoogwaardige kunststoffen. Onze gevelbekleding is uv-bestendig en eenvoudig te monteren. Dit betekent een duurzame gevelbekleding wat lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft dan op zijn tijd goed schoonmaken.

Gevelbekleding_wandbekleding_Vinyplus_Eurotexx

U zoekt gevelbekleding? Wij bieden aan een compleet assortiment

U zoekt gevelbekleding? Wij bieden een mooi assortiment gevelbekleding aan van Vinyplus, Eurotexx en Wooddesign. Een zeer goed uitziende kwaliteit gevelbekleding met een juiste uitstraling. Met keuze uit wel meer dan 20 kleuren. Een zeer fraaie houtnerf bijna niet te onderscheiden van echt hout. De gevelbekleding laat zich makkelijk en eenvoudig verwerken. Een doe-het-zelver kan dit prima zelf op een gevel aanbrengen. Advies en uitleg krijgt u automatisch bij ons aan de zaak. Adviseren kunnen wij u ook telefonisch, daarnaast bieden wij een uitgebreide montagehandleiding aan van gevelbekleding.

Duurzame gevelbekleding

De gevelpanelen van Vos Kunststoffen zijn onderhoudsarm, duurzaam en fraai. Schilderen of schuren is verleden tijd. De gevelplanken zijn onderhoudsarm en makkelijk schoon te maken. Kies bij nieuwbouw of renovatie van de gevel, dakkapelwanden, borstweringen en andere gevelvullingen voor optimale kwaliteit. Kies voor Vinyplus, Eurotexx of Wooddesign. Kies voor Vos Kunststoffen als het gaat om de beste kwaliteit gevelpanelen.

Montage van gevelbekleding

Voorkom schade en ingewikkelde situatie's aan uw pand of woning en ga meteen goed voorbereid aan de slag met onze montagehandleiding. Breng een gevelbekleding aan op een regelwerk en zorg ervoor dat het regelwerk de juiste afstand heeft van de muur of tussen de regels in. Belangrijk is ook dat u een goede ventilatie heeft. Hierdoor blijft uw gevelbekleding en pand intact.

Vos Kunststoffen heeft voor al haar gevelbekleding producten een montagevoorschrift. Vos Kunststoffen adviseert om deze montagevoorschriften goed door te lezen alvorens men aan de slag gaat met het bekleden van de gevel. Voor de montage hebben wij ook verschillende soorten bouwfolie binnen ons assortiment.

Kwaliteit

Naast de beste kwaliteit gevelbekleding bieden wij een garantie van 10 jaar op verkleuren en delamineren. De eigentijdse gevelbekleding is onderhoudsarm en duurzaam. Een goede kwaliteit en prijsverhouding wanneer u gaat vergelijken met een andere gevelbekleding. Uit ons assortiment kunt u kiezen voor rabat-, rondkant en potdeksel kunststof gevelbekleding.

 • Nauwelijks onderhoud, niet meer schilderen
 • Uv-bestendig
 • CE keuring
 • natuurlijke uitstraling
 • Vocht bestendig
 • Lange lengtes van 6 meter leverbaar
 • 10 jaar garantie
 • Rabat-, rondkant en potdeksel uitvoering
 • Eigen profielsysteem
 • Horizontaal- en vertikaal toepasbaar
 • Brandklasse B1 (DIN 4102-1)
 • 100% recyclebaar
We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten