Beoordeeld met een 8,8 na 110 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis vakkundig advies Gratis verzending vanaf € 500,-
Klantenservice
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Lariks LT20 Overkapping

Lariks LT20 Overkapping

Overkapping Lariks LT20 bestaat uit blank aluminium zijprofielen, blank aluminium tussenprofielen, afsluitprofielen 980mm voor de kanaalplaten, muurprofiel, afdekkapjes, bevestigingstape, epdm onderrubber,complete handleiding, en polycarbonaat kanaalplaten met de keuze uit helder of opaal wit 16mm x-structuur. Of te wel een compleet pakket om een mooie terrasoverkapping te maken. Ideaal voor de doe-het-zelver. Zelf bouwen was nog nooit zo makkelijk met een bouwpakket.

Geniet nu van een terrasoverkapping en laat u verrassen door de aantrekkelijk lage prijs.

lariks lt20 banner

Natuurproduct
Kiest voor een houten overkapping, dan kiest u voor een natuurproduct. Hout heeft een warme, robuuste uitstraling welke authentiek is, maar toch hedendaags. Vos Kunststoffen biedt u een uitgebreid assoritment met houten overkappingen. Zo kunt u kiezen uit twee houtsoorten met daarop verschillende soorten daksystemen.

lt20 2

Garantie
Hout is een natuurproduct waardoor er soms scheurtjes of krommingen ontstaan. Tevens vindt u in hout ook kwasten. Dit is een normaal proces en geeft extra sfeer aan de authentieke uitstraling van uw veranda of overkapping. Op dit natuurlijke gedrag van hout verstrekken wij geen garantie.

Optioneel
Maak uw veranda compleet en kies een gootset uit het assortiment van Vos Kunststoffen. U heeft de keuze uit Pvc of aluminium gootsets. Daarnaast biedt Vos Kunststoffen voor de fundering van uw veranda betonpoeren met een aluminium stelvoet aan.

goten overkapping
We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten
Wij gebruiken cookies . Akkoord