Beoordeeld met een 8,8 na 112 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis vakkundig advies Gratis verzending vanaf € 500,-
Klantenservice
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Lariks LT50 Overkapping (RAL kleur)

Lariks LT50 Overkapping (RAL kleur)


Lariks Overkapping LT50 RAL kleur met een polycarbonaat dakbedekking en aluminium schroefbare profielen. Deze worden met een aluminium kliklijst in RAL kleur afgewerkt. Of te wel een compleet bouwpakket van Lariks balkhout inclusief daksysteem voor het maken van een overkapping. Alle balken zijn op maat gezaagd, gekantfreesd en bewerkt. Pakket wordt geleverd met bevestigingsmateriaal, Polycarbonaat platen met x - structuur e.a. en een handleiding. Alle zicht profielen aluminium zijn in RAL kleur 9001, 9010 of 7016 uitgevoerd.

lariks lt50 banner

Natuurproduct
Kiest voor een houten overkapping, dan kiest u voor een natuurproduct. Hout heeft een warme, robuuste uitstraling welke authentiek is, maar toch hedendaags. Vos Kunststoffen biedt u een uitgebreid assortiment met houten overkappingen. Zo kunt u kiezen uit twee houtsoorten met daarop verschillende soorten daksystemen.

lt20 2

Garantie
Hout is een natuurproduct waardoor er soms scheurtjes of krommingen ontstaan. Tevens vindt u in hout ook kwasten. Dit is een normaal proces en geeft extra sfeer aan de authentieke uitstraling van uw veranda of overkapping. Op dit natuurlijke gedrag van hout verstrekken wij geen garantie.

Optioneel
Maak uw veranda compleet en kies een gootset uit het assortiment van Vos Kunststoffen. U heeft de keuze uit Pvc of aluminium gootsets. Daarnaast biedt Vos Kunststoffen voor de fundering van uw veranda betonpoeren met een aluminium stelvoet aan.

goten overkapping
We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten
Wij gebruiken cookies . Akkoord