Beoordeeld met een 9 na 2073 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

ZWARTE EPDM | compleet pakket bodemlijm

LET OP, DE BODEMLIJM KUNT U NIET VERLIJMEN OP (PIR) ISOLATIE!!!
RedFox EPDM heeft speciaal voor de doe-het-zelver een aantal EPDM-pakketten samengesteld, zodat u niet alles zelf hoeft uit te zoeken. Ideaal, want wij weten door ervaring wat in een EPDM-pakket standaard aan materialen nodig is om een dak waterdicht te maken. RedFox EPDM biedt u hierbij diverse pakketten, bijvoorbeeld standaard pakket of een EPDM-pakket met isolatie. Al deze pakketten zijn standaard voorzien met bodemlijm en voor de randen met contactlijm. Wij leveren uit voorraad en met circa 2-3 werkdagen na bestelling. Heel belangrijk! RedFox EPDM is CE gekeurd en KOMO® gecertificeerd, daarnaast FR (fire resistance, vliegvuurbestendig).

RedFox EPDM-pakket bodemlijm

Wij hebben voor dit merk EPDM gekozen, omdat het een kwaliteitsmerk is, welke KOMO® gecertificeerd is. Kwaliteit betaalt zich uiteindelijk terug. Niet alleen de EPDM is gecertificeerd, maar ook producten als isolatie, contactlijmen, primer, flashing tapes oftewel het complete systeem. Daarom kunnen we stellen dat dit systeem werkt en 100 procent waterdicht is, mits alles goed gemonteerd wordt. Het EPDM-pakket is zodanig samengesteld dat alle materialen op elkaar zijn afgesteld van hetzelfde merk RedFox.

Voorraad van EPDM-pakket

Standaard zijn alle materialen van de pakketten voldoende voorradig en kunnen deze met een 2-3 werkdagen na bestelling geleverd worden. Let op, dat wij afhankelijk zijn van planning, drukte en transport. Het blijft mensenwerk, maar uiteraard proberen wij alle bestellingen snel te leveren. Bel of mail ons ten alle tijden wanneer u spoed heeft, wij kunnen niet altijd garanderen, maar proberen wel mee te denken. In sommige gevallen kunt u beter afhalen aan ons magazijn.

Waarom een EPDM-pakket bestellen?

In de loop van de jaren, hebben wij diverse EPDM-pakketten samengesteld en zien wij dat de vraag naar een compleet EPDM pakket stijgt. Vaak weten klanten niet goed wat ze nodig hebben, daarom hebben wij enkele pakketten samengesteld, omdat wij door ervaring weten wat er standaard voor nodig is om een dak waterdicht te maken. Wij adviseren u heel sterk een EPDM-membraam met contactlijm of bodemlijm te verlijmen, niet alleen met kit, dat is echt niet voldoende. Wilt u een waterdicht dak voor lange tijd, kies ervoor om het goed te doen. Koop een EPDM-pakket met montagehandleiding van het merk RedFox. Dit is gegarandeerd kwaliteit en u kunt op een correcte manier het dak waterdicht maken.

Wilt u weten hoe u EPDM met bodemlijm moet verwerken? Bekijk onze video!

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten