Beoordeeld met een 9,0 na 2200 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Compostbakken

Hoe milieuvriendelijker kunnen we zijn met een fraaie compostbak van gerecyclede kunststoffen? Recyclen van organisch tuin- en keukenafval wordt nu meer milieugericht denken! Sla tuinafval op in uw eigen recycle compostbak met ontzettend lange levensduur. Recyclen was nog nooit zo leuk!

De compostbak is modulair uit te bouwen naar 2, 3 of meerder compostbakken. Ideaal voor opslag of het overhevelen van compost. De combinaties kunnen gemaakt worden en zijn oneindig. Dit maakt het systeem ontzettend makkelijk uit te breiden. Compostbakken van gerecycled kunststof zijn licht van gewicht in gebruik en aangenaam te hanteren. Tevens zijn de gerecyclede materialen bestand tegen zonlicht (UV), water, en knaagdieren. Het materiaal rot of splintert niet. De lage warmtegeleiding beperkt het warmteverlies naar de omgeving.

Al de genoemde voordelen zijn enkel maar positief voor het composteringsproces. Net als de nodige verluchting die deze weldoordachte constructie biedt. Zuren, zouten en/of de microbiële werking zullen geen vat hebben op het gerecycled kunststof van de compostbak.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl