Beoordeeld met een 8,9 na 353 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis vakkundig advies Gratis verzending vanaf € 500,-
Klantenservice
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Gerecycled kunststof

Gerecycled kunststof

Ons verhaal van afval plastic, recyclen tot en met een nieuw product

Sinds jaren zijn wij in Nederland en vele landen om ons heen bezig de wereld schoner te maken. Alles begint uiteindelijk bij de consument thuis. Hoe gaan wij om met verpakkingsmaterialen tot en met aankopen van producten. Consumenten worden steeds meer bewust van recyclen van verpakkingsmaterialen. Kijk eens om je heen, huishoudelijk restplastics van boterhamzakje tot yoghurtpotje. In ons hele huishouden gebruiken we plastic verpakkingen. plastic zakjes met groenten, fruitbakjes, folie om te verpakken, kaasverpakking, boterverpakking enz...

Bij deze willen wij u graag aangeven dat de plastics gesorteerd mogen worden, want dan kunnen bedrijven de plastics verwerken tot korrels en waardevolle grondstoffen.

Help mee de plastic afvalberg te verminderen

Door het door u gesorteerde plastic aan de straat te brengen, worden er nieuwe grondstoffen van gemaakt voor bijvoorbeeld kunststof paaltjes, kunststof tuinbank en tafel, kunststof afboarding. Al deze producten hebben een lange levensduur en zijn duurzaam. Deze producten kunnen na vele jaren weer opnieuw gerecycled worden. Help mee de plastic afvalberg te verminderen en laat er nieuwe producten van gemaakt worden. Gerecyclede producten wat een toekomst!

Milieu- en prijsbewust een keuze maken

Design met gerecyclede producten dat kan zeker. Gerecyclede producten gaan de tijd vooruit. onze nieuwe producten sluiten enorm goed aan voor tuinliefhebbers, openbare gelegenheden, tuinen, parken, pleinen, bedrijvigheid.

Economisch en ecologisch staan centraal. Economisch, lange levensduur, bestand tegen water en vocht, nauwelijks onderhoud en weerbestendig, zeer makkelijk te verwerken! Ecologisch, want ze zijn gemaakt van 100% gerecycled kunststofafval en kunnen op het einde van hun levensloop opnieuw 100% gerecycled worden. De cirkel is rond!

Natuurlijk natuur

Is afval plastic een mooi product? Nee, nog niet maar daar werken we aan om met een zeer mooi design de mooiste producten van te maken. Is de natuur om ons heen schoon? Nee, nog niet maar samen staan we sterk en kunnen we de natuur helpen schoon te maken en te behouden. Kies daarom voor de meest groene producten van Vos Kunststoffen en help mee aan een schoner milieu. Onze producten zijn gemaakt van 100% gerecyclede grondstoffen. De producten zijn weer opnieuw te recyclen. Gerecyclede kunststoffen zijn schone producten. Gerecyclede kunststoffen zijn duurzaam, hebben weinig onderhoud nodig en zijn betaalbaar. Van deze producten worden we toch blij van? duurzame tuinafboarding, kunststof zitbanken, kunststof picknicktafels, palen, compostbakken, gerecyclede profielen, kunststof bloembakken.

We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten