Beoordeeld met een 9,0 na 2200 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Pvc Buizen

Vos Kunststoffen heeft een webwinkel waarin u PVC afvoerbuizen voordelig tegen een scherpe prijs kunt inkopen. De buizen zijn komo gekeurd en van een hoogwaardige kwaliteit. De pvc afvoer buizen zijn geschikt om een riolering aan te leggen.

Koop uw afvoer pvc buizen online bij Vos Kunststoffen en profiteer van de lage prijzen. De meeste diameters zijn direct uit voorraad leverbaar en binnen enkele dagen bij u in huis. Diameters Vos Kunststoffen standaard in het assortiment heeft zijn, afvoer pvc buis 32mm, afvoer pvc buis 40mm, afvoer pvc buis 50mm, afvoer pvc buis 75mm, hemelwater afvoerbuis 80mm, hemelwater afvoerbuis 100mm, afvoer pvc buis 110mm met aangevormde manchetmof, afvoer pvc buis 125mm met aangevormde manchetmof, afvoer pvc buis 160mm met aangevormde manchetmof, afvoer pvc buis 200mm met aangevormde manchetmof, afvoer pvc buis 250mm met aangevormde manchetmof, afvoer pvc buis 315mm met aangevormde manchetmof, afvoer pvc buis 400mm met aangevormde manchetmof.

Vos Kunststoffen is geen standaard webshop, maar een groothandel in pvc- en andere materialen met mega grote voorraden. Wij leveren door heel Nederland en België pvc materialen met eigen vervoer.

Pvc buizen leveren wij niet alleen in diverse klasse kwaliteiten, maar ook met een manchet mof eraan. Kijken voor buizen met een manchet mof bij afvoer pvc manchet. U bent bezig straatwerk aan te leggen of een binnen in een woonhuis pvc aan te leggen. Dan is noodzakelijk het juiste pvc materiaal te gebruiken. Buiten onder de grond kunt u het beste pvc manchet gebruiken en binnen in een woonhuis het beste pvc lijmverbinding. Een zware kwaliteit pvc buis sn8 wordt vrijwel alleen gebruikt bij weg- en waterbouw. U kunt het beste zo zien dat wanneer zwaar verkeer over een weg gaat, pvc buis sn8 onder de grond moet liggen. Pvc buis sn4 is voor lichter verkeer als personenauto's bijvoorbeeld. Een manchetmof die aan een pvc buis is aangevormd kan erg makkelijk zijn wanneer vele meters pvc buizen achter elkaar gelegd moeten worden. Dan kunnen de pvc buizen in elkaar geschoven worden. Tip: vergeet niet glijmiddel te gebruiken Griffon glijmiddel P-20.

Heeft u onze transparante pvc buis al gezien? Kijk ook eens naar onze pvc buizen helder. Ideaal wanneer u een vijver of zwembad aan moet leggen. U kunt eenvoudig zien hoe de status is van het water. Pvc buis helder is vaak ook drukbestendig. pvc buizen transprant hebben wij in diverse diameters. Van 6mm pvc buis helder tot 160mm. Deze pvc buis kunt u eenvoudig lijmen met een uni-100 lijm van Griffon of een T88 pvc lijm.

Afvoer pvc buizen beste kwaliteit tegen een lage prijs.

* LET OP! Prijs per meter, vanaf 110mm met manchet mof uitgevoerd

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl