Beoordeeld met een 9,0 na 2200 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Druk PVC

Hier vindt u een breed assortiment aan druk pvc materialen. Van een pvc buis, schuifkraan tot en met een draadnippel. Bent u een vijver of beregening aan het aanleggen dan heeft u materialen als druk pvc nodig. Hier vindt u wat nodig is om een complete installatie te maken. Ook installateurs, hoveniers, zwembadbouwers en tuinders zijn hier aan het goede adres. Wij bieden naast druk pvc nog meerdere druk leidingsystemen en riolering aan.

Binnen ons druk pvc assortiment zullen een aantal artikelen verdwijnen. Bij elk artikel wat uit ons assortiment gaat staat aangegeven OP=OP. Daarmee wordt de huidige voorraad verkocht. Wanneer een besteld artikel niet meer beschikbaar is houden wij u hier uiteraard van op de hoogte.

Wat is PVC drukleiding?

PVC drukleiding worden gebruikt bij toepassingen waarbij vloeistof onder druk van punt A naar punt B moet worden verplaatst. Een leiding die voldoet aan de wettelijke eisen is dan noodzakelijk. Wanneer u systemen voor drinkwater aanlegt dient de PVC buis te beschikken over een KIWA keurmerk. Als u een leidingsysteem aanlegt voor andere toepassingen, bijvoorbeeld industriële leidingsystemen of een riool- persleidingsysteem, wordt er gewerkt met PVC buizen voorzien van het KOMO keurmerk. Bij de online winkel Vos Kunststoffen vindt u buizen en leidingen voor verschillende toepassingen, voorzien van KOMO en KIWA.

Wanneer koopt u een pvc drukleidingsysteem?

Wanneer koopt u een pvc drukleidingsysteem?
Een hoge drukleiding pvc systeem schaft u aan zoals eerder werd aangegeven wanneer u vloeistof onder hoge druk wilt vervoeren/geleiden. Hoge drukleiding systemen worden vaak bij industriedoeleinden ingezet voor vloeistoffen. In de tuinderij wordt heel vaak gebruik gemaakt van druk leidingsystemen, omdat er vaak gewerkt wordt met warm water en hoge druk. Particulier wordt een druk systeem ingezet bij vijvers en zwembaden, omdat er vaak met afsluiters en pompen gewerkt wordt. Dit geeft aan dat er vaak druk op pvc wordt gezet.

Druk PVC

Hoge druk pvc materialen zijn in een aantal uitvoeringen te krijgen bij Vos Kunststoffen. Wij bieden in het assortiment druk pvc aan 7,5 bar tot 16 bar. Druk pvc buizen hebben wij in 3 soorten klasse druk pvc buis 7,5 bar, druk pvc buis 10 bar en druk pvc buis 16 bar. Al onze druk pvc hulpstukken zijn uitgevoerd in de klasse 16 bar. Druk pvc wordt voornamelijk gebruikt/verwerkt in industrie, vijverbouw, zwembadbouw, tuinderij, doe-het-zelf etc. Druk pvc is in vergelijking met andere materialen als hdpe, of metaal een stuk goedkoper en makkelijk te verwerken. Druk pvc kunt u bijvoorbeeld eenvoudig verlijmen met druk pvc lijm van griffon uni 100 lijm.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl