Wij gebruiken cookies. Akkoord
Beoordeeld met een 9 na 852 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

HDPE Platen

HDPE - polyethyleen is vochtafstotend en door toevoeging van roet (zwarte kleur) UV- en weersbestendig. Dit plaatmateriaal voelt vettig aan. PE, Pvc en PP zijn vanwege hun prestatie en prijsverhouding één van de meeste gebruikte producten in de industrie. PE is chemische bestendigheid, geschikt voor het contact met levensmiddelen, laag wrijvingscoëfficiënt en redelijke slijtweerstand. HDPE is geschikt als constructiemateriaal, maar niet te verlijmen, vanwege de vettigheid van het product. HDPE is daarentegen zeer goed te lassen.

HDPE Platen

HDPE-LDPE-maatwerk-frezen-zagen

HDPE Platen

HDPE plaat en staf - Polyethyleen

Het enigszins vettig aanvoelende HDPE - polyethyleen is vochtafstotend en door toevoeging van roet (zwarte kleur) UV- en weersbestendig. Door de prima prijs / prestatieverhouding is PE met PVC en PP de meest toegepaste kunststof in de industrie. Het heeft een goede chemische bestendigheid, is geschikt voor het contact met levensmiddelen heeft een laag wrijvingscoëfficiënt en een redelijke slijtweerstand. HDPE - polyethyleen is prima lasbaar en dus uitstekend geschikt als constructiemateriaal. De moleculaire opbouw bepaald in belangrijke mate de eigenschappen van de verschillende uitvoeringen.

HDPE-Polyehtyleen plaat en staf - kenmerken

Hoge chemische bestendigheid
Volledig levensmiddelen geschikt
Uitstekende elektrische isolatie
Vochtafstotend
Taai en slagvast

HDPE-Polyethyleen plaat en staf - toepassingen

Waterbehandelingsector
Viskwekerijen
Tankbouw, apparatenbouw
Voedingsmiddelenindustrie
Orthopedische toepassingen

De toepassing van HDPE staf, plaat, buis etc..

HDPE wordt in veel branches gebruikt, zoals in eerdere alinea's beschreven is hdpe het meest gebruikt en verwerkte kunststof product ter wereld. Ontzettend veel materialen worden van hdpe gemaakt, waarom? Prijstechnisch ten opzichte van kunststoffen, metalen of houtsoorten interessant. Ongekend breed inzetbaar, slagvast, zwarte kleur is uv-bestendig.

We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten