Wij gebruiken cookies. Akkoord
Beoordeeld met een 9,1 na 724 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Plexiglas Gegoten glashelder standaard afmetingen

Plexiglas Gegoten glashelder standaard afmetingen

Plexiglas helder gegoten transparante kunststof platen. Nu op voorraad van 3 t/m 20mm dik. Een gegoten plexiglas kunststof heeft minder spanning ten opzichte van een geëxtrudeerde plexiglas uitvoering. Dit materiaal laat zicht beter bewerken als frezen, zagen, boren en lijmen. Tevens is de gegoten uitvoering uv-bestendig en weerbestendig. In gegoten plexiglas zijn meerdere mogelijkheden als kleuren, structuren en designplaten. Prijstechnisch is gegoten plexiglas minder interessant dan een geëxtrudeerde plexiglas, maar de mogelijkheden zijn meer en beter. Sinds december zijn wij Vos Kunststoffen steeds meer in staat om Plexiglas te bewerken. Zo hebben wij in een cnc freesmachine geïnvesteerd waarmee bewerkingen steeds meer een feit zijn en makkelijker worden. Plexiglas bewerken als cirkel, vierkant, driehoek of een complexe uitvoering is geen probleem meer en kunnen wij in goed overleg met de klant maken. Vraag ons om advies betreft Plexiglas, uitvoeringen en mogelijkheden. Vos Kunststoffen sterk in plexiglas oplossingen, zowel gegoten als geëxtrudeerde mogelijkheden.

Kenmerken van gegoten plexiglas

Gegoten plexiglas is slagvast en helder van kwaliteit. In meerdere uitvoeringen leverbaar, transparante kleuren, satijn kleuren, design platen (acrylaat gegoten stone-look), opaal kleuren. Gegoten acrylaat is nagenoeg spanningsvrij, uitstekende optische kwaliteiten. Tevens geschikt voor contact met voedingsmiddelen.

Technische kenmerken

Technische kenmerken
Goede eigenschappen betreft bewerkingen. Materiaal laat zicht makkelijk zagen, boren, frezen, warm buigen, verlijmen, polijsten en laseren.

Toepassingen:

De toepassingen zijn vrijwel onbeperkt maar liggen voor een groot deel in beglazingen, balkon- en trappanelen, displays, maquettes, voorzetraam, standbouw, machinebouw, modellen en afdekkappen.

Formaat:

Leverbaar in diameters van 3 t/m 20 mm.

Leveringsvormen

- Plaat
- Volstaf
- Holstaf (buis)
- Vierkantstaf

We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten