Beoordeeld met een 9 na 2038 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

EPDM-dakbedekking

Bestel eenvoudig uw EPDM dakbedekking bij Vos Kunststoffen. Wij bieden een hoogwaardig compleet systeem, zodat u snel een dak waterdicht kunt maken. Ons EPDM is FR (fire resistant, vliegvuurbestendig) en voldoet aan de vereiste CE keuring. Na bestelling heeft u het handzame pakket binnen enkele werkdagen in huis. Naast EPDM dakbedekking bieden wij u daktrimmen, dakdoorvoeren en contactlijm om uw dak verder af te werken. Succes! En voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. LET OP! Bij een netto dakmaat altijd 25-30cm rondom extra optellen i.v.m.. opstaande randen. Meet niet te krap en zorg dat u wat overmaat hebt!

EPDM-dakbedekking bestellen

Op deze pagina vindt u informatie en beschrijvingen waarom EPDM de juiste dakbedekking is. Een afdak, carport, aanbouw of ander soort dak moet waterdicht gemaakt worden met een dakbedekking. Dit kan op vele manieren en met vele soorten dakbedekkingen. EPDM dakbedekking is sinds enkele jaren niet meer weg te denken in de dakenmarkt. In Nederland is het al meer dan 60 jaar bekend op de dakenmarkt, maar sinds enkele jaren steeds meer bekend op de particulieren markt. Steeds meer zakelijke en particulieren klanten gaan EPDM als dé dakbedekking zien. Daarom dat dit product elk jaar steeds meer markt wint. Hieronder vindt u opgeteld de belangrijkste voordelen van onze dakbedekking:

  • vaak uit één stuk te leggen, dus geen naden
  • het heeft een levensduur van gemiddeld 50 jaar
  • het is van nature uv-bestendig, geen weekmakers!
  • is elastisch 400% rek
  • de meest milieuvriendelijkste dakbedekking
  • kan eenvoudig in combinatie met contactlijm verlijmd worden, geen moeilijke gereedschappen of apparatuur

Een verfbakje met een vachtroller kan elke doe-het-zelver hanteren. Een dak dicht maken is nog nooit zo makkelijk geweest.
(Bent u van plan een aanbouw of nieuwbouw dak dicht te maken vraag dan altijd om advies)

Wat is EPDM ?

Het is een 100% gevulkaniseerde kunststof rubberfolie op basis van het Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Tevens het milieuvriendelijkst product wat in de markt van dakbedekkingen wereldwijd het meest verkocht wordt. Circa 150 miljoen m² wordt wereldwijd aan EPDM verwerkt.

Verlijmen op daken

Ons materiaal wordt voornamelijk gebruikt op platte daken, te denken aan garages , dakkapellen, aanbouw, tuinhuizen, caravans, nieuwbouw, dakgoten enz... Het materiaal is elastisch, uv-bestendig en heeft een levensduur van wel 50 jaar. Een totaaloplossing om uw dak waterdicht te krijgen. Het is 1,14mm dik en heeft een rek percentage van 400%. Ons materiaal is praktisch zonder talkpoeder en zeer goed te verlijmen met een contactlijm.

Op veel ondergronden toepasbaar

EPDM kan gebruikt worden op diverse materialen/ondergronden als hout, gecacheerde PIR/PUR-isolatie,beton, metselwerk, aluminium, zink en lood. Het kan op elk dak aangebracht worden, mits de ondergrond voldoende goed is en het dak belastbaar is voor EPDM.

Waarom kiest u voor EPDM ?

Dit materiaal is voor de meeste daken uit één stuk te krijgen. Dit betekent weinig tot geen naden en waterdicht! Het is niet heel zwaar in tegenstelling tot andere dakbedekkingen (1,4kg per m²). Hierdoor is het voor de doe-het-zelver nog makkelijker te plaatsen/verlijmen en af te werken. Bij Vos Kunststoffen in Veen kunt u alle materialen verkrijgen om een dak compleet te maken.

Op maat bestellen

Bekijk via onze calculator wat u precies nodig heeft. Vos Kunststoffen voert een Amerikaanse dakbedekking. Het dakmembraam is uv-bestendig en heeft geen onder- of bovenzijde. De dakfolie van Vos Kunststoffen kan tot wel 50 jaar mee en is 400% rekbaar. Daarom kunt u met deze dakfolie de beste daken maken. Tevens is de dakbedekking geschikt voor tuinhuizen of andere aanbouw/nieuwbouw. Dakbedekking kunt u online bestellen bij Vos Kunststoffen, maar afhalen aan ons magazijn behoort ook tot mogelijkheden.

Complete pakketten

Ontdek nu het gemak van een compleet pakket. U bent als klant niet altijd op de hoogte wat nodig is om een dak dicht te maken. Vos Kunststoffen in Veen biedt complete startpakketten aan om u nog beter te voorzien van een stuk gemak. Met dit pakket heeft u alle materialen om een dak dicht te maken.

Wat zit er in dit pakket?

Uit voorraad leverbaar

Alle materialen liggen bij ons genoeg op voorraad en kan direct na bestelling meegenomen worden. Levering via onze online webshop kan binnen 1-3 dagen na bestelling al bij u binnen zijn. Dit komt door onze grote voorraad aan materialen en snelle service.

Dakbedekking FR

Folie 1.14 mm FR vliegvuurbestendige kwaliteit is verplicht in Nederland en België. FR betekent (vlieg)vuur bestendig (vuurpijlen, etc).

Speciale lijm en kit

In ons assortiment heeft u een ruime keuze aan verlijmingsmaterialen als contactlijm en kit.epdm dakbedekking dient dubbelzijdig verlijmt te worden op een ondergrond. Onder de 5 graden niet verlijmen omdat dan de hechting niet optimaal is. Deze contactlijm kunt u het beste droog en binnen bewaren. De EPDM contactlijm leveren wij in diverse verpakkingen.

EPDM dakdoorvoeren

Afwatering is van belang wanneer een aanbouw, nieuwbouw of platdak wordt gemaakt. In combinatie met EPDM dakbedekking bieden wij dakdoorvoeren in onderuitloop of stadsuitloop aan. De dakdoorvoeren zijn standaard voorzien van een PE uitloop van 300mm lang. De uitlopen zijn slagvast en voorzien van een Amerikaanse flap die te verlijmen en/of af te kitten op de dakbedekking.

We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten