Beoordeeld met een 9,0 na 2200 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Tuin en terras

Hieronder vindt u de categorie Tuin en Terras.
In de categorie Tuin en Terras bieden wij een divers assortiment tuinmaterialen aan. Van beregening, worteldoek, gras- en grindtegels, regentonnen, slangen, slanghaspels tot simpele gereedschappen.
Dit allemaal om uw tuin/terras in perfecte conditie te houden.
Kunt u iets niet vinden waar u naar op zoek bent. Neem dan snel contact met ons op, wij helpen u graag!

tuin en terras-1

Gras- en grindplaten

Ook hebben wij gras en grindplaten in het assortiment.
Deze grindplaten worden gebruikt voor de versteviging van de ondergrond en het tegengaan van rijsporen en verzakkingen.
De multirasters worden ook wel grindmatten of grastegels genoemd.
Door de openingen van de rasters kan gras groeien, en u kunt er grond of grind in storten. Ook kan het water via de openingen in de roosters makkelijk worden afgevoerd, hierdoor voorkomt u plassen en modderpoelen. Wij bieden multirasters aan in de kleuren zwart, grijs en groen.

Er zijn veel soorten kwaliteiten op de markt, onze HDPE grindrasters zijn 100% te gebruiken voor lichte en zwaardere voertuigen. Gegarandeerd kwaliteit en waar voor de prijs!

anti worteldoek banner

Geef onkruid geen kans met anti worteldoek van Vos Kunststoffen!

Wil je een stuk van je tuin bestraten maar wemelt het van het onkruid, dan is worteldoek een uitkomst. Dit zijn grote matten van geweven kunststof vezels waar planten niet doorheen kunnen groeien. Ze zijn dan ook ideaal om te gebruiken onder tuintegels, klinkers en vlonders. Dankzij de speciale structuur laat het anti worteldoek wel water door maar geen wortelgroei. Dit stevige worteldoek gaat de groei van wortels tegen en biedt stabiliteit aan de grond.

Milieuvriendelijk

Bij Vos Kunststoffen kunt u anti worteldoek kopen per strekkende meter.
Zo hebben we verschillende breedte's altijd op voorraad, waaronder 105cm, 210cm,330cm,420cm en zelfs 525cm breed.
En wist je dat anti wortel doek ook nog een milieuvriendelijke keuze is? Je hebt namelijk geen onkruidbestrijdingsmiddelen meer nodig, en dat scheelt ook nog in de portemonnee.

Anti worteldoek voor de perfecte bestrating

De anti worteldoek die je bij Vos Kunststoffen kunt bestellen is makkelijk te verwerken en erg duurzaam. Zo is het erg sterk, waterdoorlatend en goed bestand tegen vocht. Daardoor kan je er zeker van zijn dat het jarenlang meegaat. Wil je ook een stuk in je bestrating vrijhouden voor bijvoorbeeld een stukje waar wel planten mogen groeien? Dan kan je eenvoudig een stuk uit het worteldoek wegsnijden. En als je bestrating klaar is, en er valt op den duurt toch nog wat onkruid te bespeuren tussen je grind, tegels of stenen, wees dan gerust. Het worteldoek doet prima zijn werk, maar de wind en opstuivend zand zal altijd plantenzaadjes met zich meevoeren die zich tussen de voegen van stenen kunnen nestelen. Gelukkig zorgt het doek er dan voor dat de wortels zich niet verder kunnen ontwikkelen, want je trekt deze ongewenste plantjes er zo weer tussenuit.

Worteldoek plaatsen

In onze blog vindt u alle informatie hoe u anti worteldoek verwerkt.

--

Tuinbenodigdheden

In de categorie tuinbenodigdheden kunt u van alles vinden. Messing koppelingen, kunststof koppelingen, slang en buis, regentonnen, beregening, pompen en metalen appendages.

Een messing snelkoppeling, ook wel knelkoppeling, is een snelle en eenvoudige knelkoppeling om twee slangen aan elkaar te verbinden. De klauw van de ene koppeling haakt aan de rand van de andere koppeling. Deze haken aan elkaar door middel van een draaiende beweging. Wanneer de koppelingen goed verbonden zijn ontstaat een stevige en waterdichte verbinding.

Kunststof koppelingen, waar gebruik je dat eigenlijk voor?

Kunststof koppelingen kunnen worden gebruikt om tuinslangen aan elkaar te koppelen, aan een kraan te koppelen of te laten verspringen. Ze beschikken over een ideaal kliksysteem waardoor het koppelen en loskoppelen in een handomdraai kan gebeuren. Doordat ze gemaakt zijn van een kunststof materiaal zijn ze licht van gewicht en niet onderhevig aan weersinvloeden zoals roest.

De slangen en buizen van Vos Kunststoffen zijn ideaal voor gebruik in de tuin voor zowel de hobbyist als de professionele gebruiker. Wij bieden slangen en buizen in variërende soorten, maten en diameters. Ook bieden wij een ruim assortiment aan hulpstukken en andere toebehoren. Kijkt u ook eens bij ons: Druk PVC, Tyleen of PVC Lijm

regenton

Verschillende regentonnen

Een regenton wordt, zoals de naam al zegt, vaak gebruikt om regenwater op te vangen. Het opgevangen regenwater kan worden hergebruikt voor diverse doeleinden. Naast het hergebruik van regenwater is een regenton ook goed te gebruiken als decoratiemiddel in de tuin. Vos Kunststoffen heeft een houten regenton en meerdere kunststof regentonnen in het assortiment.
Kijk eens bij een Eiken Look regenton, Liever een kunststof regenton? Dat kan ook!

beregening

Beregening

Bekijk ons brede beregening assortiment! Van pop-up sproeiers, kasberegening, sectorsproeiers tot aan een beregening basispakket. De pop up sproeier is de laatste jaren erg populair.Rainbird popup sproeiers zorgen op een moderne manier voor de juiste hoeveelheid water. Een sectorsproeier heeft een sproeipatroon van een circel, of een deel daarvan (sector). Door de waterdruk zal de sproeier pulserend gaan draaien. U kunt zelf de sproeistraal regelen en het segment (sector) instellen door middel van de sectorbegrenzers. Doe dit altijd met de hand, nooit met gereedschap.

Waarom kiest u voor beregening?

Door een beregening systeem kunt u heel gemakkelijk de juiste hoeveelheid water en de juiste tijd instellen.
Het scheelt in de kosten (beregening systeem is zuiniger) en het scheelt u een hoop uren werk, waardoor u kunt genieten van uw tuin.

Pompen

U bent op zoek naar een pomp? Dan bent u bij ons zeker aan het goede adres. We hebben verschillende soorten. Fastmover dompelpomp, Aquaking dompelpomp-vlakzuiger, een dompelpomp met ingebouwde vlotterschakelaar of een Aquaking dompelpomp vlak. Vraag ons naar de mogelijkheden.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl