Beoordeeld met een 9,0 na 2315 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Historie

Maak kennis met Vos Kunststoffen

In 2012 begonnen als handelsonderneming A. Vos en B. Vos en uitgegroeid tot kunststof maatwerkspecialist. Gedurende jaren hebben we een gezonde groei doorgemaakt. Er kwamen meer machines, ons team werd groter en een nieuw pand werd gerealiseerd. Inmiddels is Vos Kunststoffen een begrip in de regio wanneer het op kunststof maatwerk neerkomt. Naast het op maat zaken van kunststof platen, zijn we onszelf meer gaan ontwikkelen op technisch maatwerk. Dit heeft meegebracht dat we naast ontwikkelen, ook meer zijn gaan investeren in machines die ook technische kunststoffen kunnen verwerken. Met ruim 20 medewerkers en 11 machines kunnen wij van enkele stuks tot compleet seriewerk produceren.

Wat dit oplevert? Kennis van zaken als het gaat om productie, levering, kwaliteit van de door ons op maat gemaakte producten en advies. Vanaf de tekening tot en met de realisatie van het product. Meedenken met onze klanten en servicegericht werken.

Wat kunnen wij bewerken? Inmiddels staan er diverse machines in ons bedrijfspand van 2300 m2. Vos Kunststoffen is breed inzetbaar: zagen op maat, frezen (zowel 3-assig als 5-assig), lasersnijden van diverse kunststoffen, draaien van technische kunststoffen, thermisch buigen, polijsten en lassen. Inmiddels hebben we een breed assortiment opgebouwd van diverse technische en reclame kunststoffen. Ook kunststoffen voor design en interieurbouw, kunststofprofielen en buizen, wand- en gevelbekleding hebben we in ons assortiment: Daarnaast maken we veel kunststof producten voor machine- en apparatenbouw, agri en voedingsmiddelen, geleidingsprofielen, carrosseriebouw en automotive. Er zijn talloze mogelijkheden! We merken dat elk bedrijf kunststof kan gebruiken.

Onze missie

Als kunststofbewerkers vinden wij het belangrijk om meer te bieden dan alleen het product. We bieden hoogwaardige kunststofoplossingen en daarbij gaat kwaliteit, snelheid en vertrouwen voorop. Wij als Vos Kunststoffen staan klaar voor onze mensen en geven de ruimte en vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen door onze open houding en korte lijnen, maar ook doormiddel van opleidingen en cursussen. Wij vinden een gezellige, nuchtere sfeer erg belangrijk. Voor onze klanten staan wij graag klaar en denken wij mee, door onze kennis en kunde te delen om zo de behoeften en wensen van de klant te vervullen. We zijn proactief als het gaat om het geven van advies. We zien en horen dat onze expertise en goed uitgevoerde service door de klanten op prijs wordt gesteld.

Waar Vos Sterk in is? Het ontzorgen van klanten!

Een productietijd van gemiddeld 2 à 3 weken is in ons vakgebied erg snel, en behoort daarom tot een van onze kwaliteiten. Vos Kunststoffen zorgt daarnaast ook voor een juiste verhouding tussen kwaliteit en prijs. Graag investeren we in nieuwe mogelijkheden als het gaat om recycling en duurzaamheid. We werken mee om onze producten aan te bieden voor recycling en gerecyclede producten opnieuw in te kopen of opnieuw te bewerken. Daarnaast is ons pand duurzaam gebouwd met oog voor de toekomst!

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl