Beoordeeld met een 9,0 na 2279 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Historie

Vos Kunststoffen het begin

Bert en Arnoud Vos (vader en zoon) zijn op 02-01-2012 begonnen als Handelsonderneming A.Vos en B.Vos. Ze begonnen in kunststof leidingsystemen als afvoer pvc lijm verbinding, pvc manchet verbinding, hoge druk pvc etc. Een bedrijfshal van circa 300m² stond vol met materialen die verkocht moesten worden. Al snel waren de eerste klanten een feit en onze onderneming begon naam te maken in de regio.

Uitbreiding assortiment

In 2014 zijn wij verder gegaan onder de naam Vos Kunststoffen, dit bracht vooral ook in het assortiment een grote verandering met zich mee. Producten als epdm dakbedekking, Plexiglas, Polycarbonaat, HDPE, Aluminium composiet platen en andere gerelateerde kunststoffen werden aan het assortiment toegevoegd.

Website/webshop online

Maart 2014 was voor ons een nieuwe mijlpaal, omdat voskunststoffen.nl online ging. Vanaf dat moment namen we direct een groei waar. Leveringen door de Benelux bracht een groei mee. Deze groei werd later in 2015 steeds meer beter omgezet naar resultaten. Vos Kunststoffen werd professioneler en werd naast een begrip in de regio ook een landelijk begrip.

Cursus epdm

De eerste curcus epdm dakbedekking werd gegeven aan zo'n 10 van onze vaste klanten op het gebied van epdm. De cursus van epdm was een succes en een binding werd gelegd met onze klanten. Duidelijkheid werd geschept in het product en het complete systeem RedFox epdm dakbedekking werd geboren.

CNC freesmachine

Later in november 2016 investeerde Vos in een CNC freesmachine. Nu ligt er een weg open voor maatwerk van kunststoffen. De CNC freesmachine is op dit moment een geweldige werknemer en maakt een product op maat specifiek naar wens voor de klant . Vele soorten producten kunnen op deze machine bewerkt worden. Plexiglas, Polycarbonaat, HDPE, Aluminium composiet platen etc. Mooie projecten worden inmiddels op maat gemaakt. Van gevelletters, aluminium composiet cassettes voor de gevel tot binnenbeglazing voor bedrijven etc.

Vraag en aanbod, markt versterken

Daarnaast merken wij vanuit de zakelijke en particuliere markt een enorme vraag naar kunststof op maat. Zowel zakelijk, de professional en particuliere klant kan zeer goed bij ons terecht voor op maat gemaakte kunststof producten. Scroll maar eens door ons assortiment en kijk wat u met onze producten kunt. Daarnaast is maatwerk geen probleem voor Vos. Vos Kunststoffen biedt de beste kwaliteit producten en ongekend goede service en producten op maat.

maatwerk

maatwerk

Over Vos Kunststoffen

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl