Beoordeeld met een 9,0 na 2314 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

epdm totaalpakket kopen?

Vos Kunststoffen is de leverancier wanneer het gaat om epdm dakbedekking. Al enkele jaren bieden wij zeer scherpe prijzen tegen een super goede kwaliteit aan. Epdm dakbedekking is voor veel van onze klanten erg van belang. Zo beleverd Vos Kunststoffen dakkapelbouwers, unit bouwers, tuinhuis branche, bouw branche en nog veel meer. Wij bieden een epdm dakbedekking, welke van Amerikaanse makelij is. Al jaren een bewezen product. Ideaal te verwerken op platte daken, daken opstaande randen, tuinhuizen, carport, aanbouw, uitbouw etc...

Vos Kunststoffen levert niet alleen epdm dakbedekking 1,14mm dik, maar ook producten als epdm contactlijm en epdm kit. Epdm contactlijm is een easy contactlijm, welke hittebestendig is. De epdm contactlijm dient dubbelzijdig aangebracht te worden. Het aanbrengen kan met een roller of kwast. Uit het assortiment bieden wij tevens een epdm contact spuitlijm aan. Deze variant is te verkrijgen in een drukvat van 17 liter of in kleinere verpakking (spuitbussen van 750ml of 500ml). Een drukvat met contactlijm wordt voor hedendaags gebruik gekocht of voor grotere oppervlaktes. Het drukvat met epdm contactlijm wordt bedient met 5 meter slang waaraan een rvs pistool is verbonden. Het voordeel van dit pakket. Epdm contactlijm is makkelijker aan te brengen op ondergrond of epdm, Het contactlijm verneveld bij spuiten. Werkt ontzettend snel dus tijdsbesparend. Spuitbussen met epdm contactlijm worden vaak gebruikt bij kleinere oppervlaktes of voor opstaande randen. Vos Kunststoffen verkoopt epdm contactlijm onder een eigen naam. Gegarandeerd contactlijm voor epdm dakbedekking!

Epdm kit wordt door Vos Kunststoffen verkocht onder eigen label. Een product wat 100% past bij epdm dakbedekking met de juiste kwaliteit voor afdichten en epdm producten op een ondergrond te plakken. MS 60 Polymeer is een extreem krachtige lijm voor het verlijmen van alle ondergronden en dakbedekkingen. MS 60 Polymeer hecht uitstekend op EPDM en is daardoor uitstekend als afdichting, verlijming, overlaplijm en reparatie van dakmembramen. MS 60 Polymeer kan tevens op een vochtige ondergrond aangebracht worden en kan zonder primer toegepast worden. MS 60 Polymeer altijd in rechte ononderbroken rillen aanbrengen om zodoende luchtinsluiting te voorkomen. Na gebruik de koker sluiten en deze koel en vorstvrij bewaren.

In het assortiment van Vos Kunststoffen vindt u naast epdm dakbedekking, epdm lijm en kit ook daktrimmen voor opstaande randen af te werken. De aluminium daktrimmen zijn verkrijgbaar in 25 x 25mm standaard aluminium , 45 x 45mm standaard aluminium en 60 x 60mm standaard aluminium. Tevens hebben wij aluminium daktrimmer met een kraal uitgevoerd in 25 x 25mm kraal daktrim, 45 x 45mm kraal daktrim. De daktrim dienst in combinatie met epdm lijmkit en schroeven vast te zetten in de opstaande rand. De aluminium daktrim kan het beste bevestigd worden op het epdm. Of de daktrim op de opstaande rand schroeven waarna de epdm op de daktrim wordt vastgelijmd.

Uiteraard moeten wij niet vergeten om het regenwater af te voeren. Dit kan met een dakdoorvoer, welk bestaat uit een pe buis met een epdm flap eraan. Deze epdm dakdoorvoeren zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen namelijk, epdm dakdoorvoer rond 63mm, epdm dakdoorvoer rond 75mm, epdm dakdoorvoer rond 90mm, epdm dakdoorvoer rond 100mm, epdm dakdoorvoer rond 110mm, epdm dakdoorvoer rond 125mm, epdm dakdoorvoer stadsuitloop 60 x 80mm, epdm dakdoorvoer stadsuitloop 60 x 100mm, epdm dakdoorvoer stadsuitloop 60 x 80mm 45gr, epdm dakdoorvoer stadsuitloop 60 x 100mm 45gr, epdm dakdoorvoer rond 75mm 45 gr. Epdm dakdoorvoer kan met een epdm kit verlijmd worden op een epdm ondergrond of hout ondergrond etc...

Binnen- en buitenhoeken zijn vaak lastig weg te werken of mooi af te werken. Hoeken op bijvoorbeeld een lichtkoepel is niet met epdm dicht te maken. Daarom is er een flashing tape ( een vervormbare tape) met een enkelzijdige plaklaag. Deze Flashingtape kan vanwege de flexibiliteit in of om elke hoek verwerkt worden. Het verwerken gaat vaak in combinatie met epdm primer. Deze wordt aangebracht op de epdm ondergrond waarna de Falshing tape aangebracht kan worden.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl