Beoordeeld met een 9,0 na 2204 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Polycarbonaat Lexan / Makrolon

Polycarbonaat, (ook wel bekend onder de naam Lexan of Lexaan). Het materiaal is standaard in een heldere variant te krijgen, daarnaast leveren wij ook kleuren als opaal wit en brons tint. Deze kunststof platen zijn 250x sterker dan gewoon glas en uv-bestendig. Naast gratis op maat zagen, frezen wij polycarbonaat op maat naar de wens van de klant.

Specificaties Polycarbonaat

Polycarbonaat een verzamelnaam voor zowel Lexan, Makrolon, Lexgard, Arla, Radilux,Makrolife,Makroclear.

Polycarbonaat is een glasheldere kunststof met een zeer hoge slagvastheid(250 x sterker dan glas), De mechanische belastbaarheid is relatief hoog,Daarnaast heeft het een goede chemische resistentie, en is het zelfdovend.
Ondanks de zeer solide producteigenschappen is polycarbonaat zeer goed te bewerken.

Banner-productpagina

Toepassingen Polycarbonaat

Omdat Polycarbonaat vrijwel onbreekbaar is, wordt dit vaak toegepast voor het zware werk.
Polycarbonaat is zeer geschikt voor de volgende toepassingen: Beveiliging van objecten, beglazing voor vandalisme, bootramen.
Tevens is het zeer geschikt voor toepassingen in de machinebouw en levensmiddelenindustrie.

Polycarbonaat kleuren en maten

Naast heldere polycarbonaat platen leveren wij opaal wit en brons tint.
Allemaal van het merk Lexan® of Makrolon®. Standaard hebben wij platen van 3050 x 2050mm op voorraad liggen in diktes van 2mm t/m 12mm. U kunt de afmetingen gemakkelijk ingeven in onze calculator, en wij zagen het gratis voor u op maat.
Tevens kunnen wij Polycarbonaat bewerken d.m.v. buigen en frezen, Neem hierover contact met op ons.

Polycarbonaat kanaalplaten

Al jaren hebben wij polycarbonaat kanaalplaten in ons assortiment tegen zeer scherpe prijzen. De kanaalplaten hebben een x-structuur, Dit voorkomt doorbuigen van de kanaalplaat. Door de meerdere holle ruimte's geeft dit een enorme gewichtsbesparing, Maar verliest de plaat vrijwel geen stevigheid. Kanaalplaten worden vooral gebruikt in lichtdoorlatende dakconstructies, zoals overkappingen, luifels en veranda's.

Polycarbonaat maatwerk

Polycarbonaat maatwerk
Polycarbonaat platen zowel massief als kanaalplaten kunnen wij op maat aanbieden door op maat te zagen of speciaal op maat te frezen. Freeswerk doen wij middels een CNC freesmachine.Van gaatjes boren, cirkels frezen, platen met afgeronde hoeken tot compleet op maat gemaakte projecten of seriewerk. Van enkele stuks tot grote aantallen is geen probleem.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl