Wij gebruiken cookies. Akkoord
Beoordeeld met een 9 na 892 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Polycarbonaat Lexan / Makrolon

Polycarbonaat, Lexan of Makrolon enkele bekende namen die regelmatig genoemd worden. Polycarbonaat is de verzamelnaam en Lexan en Makrolon zijn merken die polycarbonaat vertegenwoordigen. Het materiaal is standaard in een heldere variant te krijgen, daarnaast leveren wij ook kleuren als opaal wit en brons tint. Deze kunststof platen zijn 250x sterker dan gewoon glas en uv-stabiel. Naast gratis op maat zagen, frezen wij polycarbonaat op maat naar de wens van de klant.

polycarbonaat

De vele benamingen van polycarbonaat platen

Polycarbonaat een verzamelnaam voor zowel Lexan, Makrolon en nog meerdere merken. Ook een verzamelnaam voor bijvoorbeeld polycarbonaat massieve platen of polycarbonaat kanaalplaten. Polycarbonaat is slagvast, 250x sterker dan glas en veel lichter qua gewicht. Polycarbonaat is uv-bestendig. Polycarbonaat is een goede vervanger van glas, gehard glas etc... Polycarbonaat wordt o.a. verwerkt als bijvoorbeeld Veiligheidsbeglazing, Voertuigbeglazing, Inbraakvertragende / kogelwerende / anti-vandalisme beglazing, Lichtstraat beglazing, overkappingen, Voorzetramen in woonhuizen/tuinhuizen/caravans, Windschermen etc. Polycarbonaat laat meer licht door dan gewoon glas. Lexan en Makrolon zijn de bekendste merken op het gebied van polycarbonaat tevens zijn beide merken zeer goed van kwaliteit.

Banner-productpagina

Polycarbonaat massieve kunststof platen

Vos Kunststoffen voert enkel massieve uv-bestendige platen in het assortiment. Polycarbonaat kan ook zonder uv-stabilisatoren verkocht worden. Normaal gesproken zijn de prijzen iets goedkoper, maar Vos Kunststoffen verkoopt uv-bestendige platen tegen dezelfde prijs. Wij kiezen voor kwaliteit met een goede prijsverhouding.

Polycarbonaat kleuren en maten

Naast heldere polycarbonaat platen leveren wij opaal wit, brons, structuur polycarbonaat. Allemaal van het merk Lexan® of Makrolon®. Standaard hebben wij platen van 3050 x 2050mm op voorraad liggen in diktes van 2mm t/m 12mm. De platen kunnen wij gezaagd en wel op maat aanbieden. Kijk daarom snel op onze calculator en bestel snel uw plaat op maat. Sinds november 2016 frezen wij polycarbonaat op maat. U levert een dxf tekening aan of wij maken voor de klant een tekening op maat en kunnen polycarbonaat op wens van de klant maken.

Polycarbonaat kanaalplaten

Al jaren hebben wij polycarbonaat kanaalplaten in ons assortiment tegen zeer scherpe prijzen. De keuze kan gemaakt worden uit helder of opaal wit. De kanaalplaten hebben een x-structuur, Dit voorkomt doorbuigen van de kanaalplaat. Tevens kunnen wij polycarbonaat kanaalplaten leveren met een vrij open structuur, zodat de helderheid beter wordt en aangenamer is om door de platen heen te kijken. Deze platen worden ook wel 3ts platen genoemd. Maten zijn standaard 980mm breed en de lengtes variëren van 2,5 meter tot wel 7 meter. Dit allemaal standaard te vinden op onze website. Tevens zijn al onze producten op de website voorradig.

Polycarbonaat maatwerk

Polycarbonaat maatwerk
Polycarbonaat platen zowel massief als kanaalplaten kunnen wij op maat aanbieden door simpelweg op maat te zagen of speciaal op maat te frezen. Freeswerk doen wij middels een CNC freesmachine. Zodoende wordt maatwerk steeds makkelijker aan te bieden. Van gaatjes boren, cirkels frezen, platen met afgeronde hoeken tot compleet op maat gemaakte projecten of seriewerk. Van enkele stuks tot grote aantallen is geen probleem. Vraag hier naar meer informatie.

Toepassing Polycarbonaat

Bent u een overkapping aan het bouwen en u denkt aan een lichtgewicht en lichtdoorlatende dakbedekking. Dan bent u met polycarbonaat kanaalplaten aan het juiste adres. Deze platen kunnen zeer goed in elke overkapping, veranda, aanbouw verwerkt worden. Door middel van een profielsysteem kunnen simpele overkappingen of moeilijke projecten aangepakt worden. Polycarbonaat kan ook als veiligheidsglas of balkonbeglazing toegepast worden. Denk hier aan balkon, machine ombouw (ter bescherming), speeltoestellen, afscherming van tuinhuizen, voorzetramen etc...

We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten