Beoordeeld met een 9,0 na 2314 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Plexiglas op maat bestellen

Zoekt u mooie kunststof heldere of gekleurde platen en met een snelle levering, dan bieden wij u graag ons assortiment Plexiglas platen aan. Deze kunnen wij op elke gewenste maat leveren, wij zagen of frezen de door u gekozen plaat gratis op maat. Daarnaast bieden wij diverse kleuren plexiglas aan met diktes oplopend tot wel 15mm. Bekijk hieronder de mogelijkheden, kleuren en megadeals. Dat leest u goed, wij bieden megadeals en standaard afmetingen met scherpe prijzen aan.

Wat is plexiglas/ acrylaat?

Acrylaat is een afkorting van polymethylmethacrylaat. Plexiglas is een merknaam van deze kunststof. Dat betekent dat een acrylaat plaat dus precies hetzelfde is als een plexiglas plaat. Plexiglas is een veelzijdige en populaire kunststof. Het is een polymeer van methylmethacrylaat, wat resulteert in een transparante en thermoplastische kunststofplaat. Dit maakt dat plexiglas zeer sterk is, licht van gewicht en uitermate geschikt om te bewerken.

Wat zijn de voordelen van plexiglas?

Plexiglas is licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren, waardoor het ideaal is voor toepassingen waarbij gewicht een belangrijke factor is, zoals in de lucht- en ruimtevaartindustrie. Bovendien heeft het heeft een hoge transparantie, vergelijkbaar met glas. Hierdoor is het ideaal voor gebruik in vitrines, displays, ramen en andere toepassingen waarbij een helder zicht vereist is.

Vos Kunststoffen hecht waarde aan duurzaamheid en het plexiglas dat wij verkopen is van goede kwaliteit en is duurzaam omdat het lang mee gaat. Bovendien heeft ons plexiglas een hoge weerstand tegen breuk, waardoor het minder snel versplintert dan glas. Hierdoor is het veiliger in gebruik en minder gevoelig voor schade tijdens transport of installatie.

Plexiglas is weerbestendig en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt zonder dat het snel verkleurt of verslechtert door weersinvloeden, zoals zonlicht (uv-bestendig), regen en vorst. Het kan makkelijk worden bewerkt, waardoor het een veelzijdig product is. Bovendien is het makkelijk te reinigen en onderhouden en is het in aanschaf relatief goedkoper dan glas en biedt het een goede prijs-kwaliteitverhouding en duurzaamheid.

Bij Vos Kunststoffen vindt u een breed aanbod van dit mooie materiaal, in allerlei kleuren, diktes en vormen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar plexiglas opaal wit of plexiglas zwart ? Dat bieden we in maar liefst zes standaardvormen aan. En mocht u toch op zoek zijn naar een plaat in een andere vorm of dikte, dan zagen wij het plexiglas gratis op maat. Bovendien vindt u in onze webshop ook alles wat u nodig heeft voor het monteren van de platen, zoals plexiglas profielen. Zo kunt u thuis direct aan de slag met uw project!

Keuze maken uit het uitgebreide aanbod plexiglas

Kent u het gevoel dat u soms niet weet wat te bestellen door het uitgebreide aanbod? Het is echter belangrijk u goed te laten adviseren. Het kiezen van de juiste soort plexiglas hangt namelijk af van de specifieke vereisten van het project dat u heeft, zoals de gewenste optische helderheid, sterkte, weerbestendigheid en kleur. Het is raadzaam om daarom advies in te winnen bij een specialist om het meest geschikte type plexiglas voor een bepaalde toepassing te bepalen.

Zo kunt u op ons website proefstukjes plexiglas bestellen, zodat u thuis het plexiglas kunt bekijken en de juiste keuze kunt maken voor uw toepassing. Heeft u vragen over plexiglas bestellen? Neem dan gerust contact op. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar!

Bestellen plexiglas

Nadat u de keuze heeft gemaakt, kunt u het product bestellen. Dat doet u uiteraard het beste bij Vos Kunststoffen. Buiten dat we een bijzonder breed assortiment aan standaard platen en accessoires hebben, kunnen wij alle soorten plexiglas op maat leveren. U vraagt, wij draaien!

Plexiglas op maat bestellen gaat heel eenvoudig via onze calculator. Daarmee berekent u de juiste maat en kiest u de gewenste vorm. Wij zagen of frezen de platen op de millimeter nauwkeurig op maat en pakken uw bestelling vervolgens netjes in. Uw plexiglas platen worden dan al binnen één of twee dagen geleverd, zodat u snel aan de slag kunt met uw project.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl