Beoordeeld met een 9,0 na 2314 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Polycarbonaat - kanaalplaten kopen

Bent u voor uw overkapping of veranda op zoek naar stevige en lichtgewicht kunststof platen? Dan is bij uitstek de polycarbonaat kanaalplaat een mooie oplossing. Met een keuze uit helder of opaal wit en afmetingen van 2 t/m 7 meter, bieden wij daarnaast ook de toebehoren zoals kanaalplaat profielen tegen scherpe prijzen aan. De platen zijn standaard 16mm dik en hebben aan de binnenzijde een open structuur ofwel kanalen. Bekijk hieronder ons assortiment.

De toepassing van een polycarbonaat kanaalplaat

Voor de particuliere markt staat een polycarbonaat kanaalplaat het meest bekend om deze op een veranda of overkapping te plaatsen. De kunststof platen kunnen met toebehoren en profielen gemonteerd worden, zodat deze niet wegwaaien en goed vastzitten. Maar wist u dat de kanaalplaten ook in marktsegmenten als bouw van lichtstraten, constructie- en kassenbouw worden verwerkt en toegepast? Deze uv-beschermende platen bieden een hoge kwaliteit voor langere tijd en zijn ook nog eens slagvast. Ideaal voor de doe-het-zelver en zakelijke markt. Denk bijvoorbeeld verticale toepassingen voor afscherming of winddicht maken van wanden voor terras of overkapping. Doormiddel van H-profielen kunnen de platen op een verticale manier toegepast worden. Zijn er nog meer toepassingen voor dit product? Jazeker, fietsenstallingen, tuinhuisjes, capports en luifels, serre- en verandadaken, lichtstraten, zwembad overkappingen en nog veel meer.

Waar wordt de kanaalplaat veel verkocht

Waarschijnlijk komt u de kanaalplaat online veel tegen en voor diverse prijzen worden de platen aangeboden. Belangrijk is dat u weet wat voor een plaat of merk u koopt en wat voor een kwaliteit is verbonden met dit merk? Wij verkopen voornamelijk de merken Lexan en Novoclear. Producten waar wij zeker 10 jaar mee werken en de kwaliteit goed van kennen. Daarnaast bieden beide merken een productgarantie van 10 jaar op verkleuring en lichttransmissie. Koop dus vertrouwt en online bij Vos Kunststoffen.

Kenmerken van polycarbonaat kanaalplaten

  • zeer breed toepasbaar
  • optisch heldere lichtdoorlaat
  • exceptionele slagvastheid
  • tien jaar fabrieksgarantie op verkleuring en lichttransmissie
  • hoogste kwaliteitseisen slagvastheid, lichttransmissie, vormvastheid, kleurechtheid en brandveiligheid.
  • voor constructie van dakramen, wanden en transparante daken
  • eenvoudig te monteren
  • hagel- en UV-stralingsbestendig
  • licht van gewicht
We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl