Beoordeeld met een 9,0 na 2310 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Staf buis en profiel

Op zoek naar een staf, buis of profiel voor de afwerking van uw kunststof project? Vos Kunststoffen heeft een ruim aanbod in staven, buizen en profielen in verschillende materialen zoals PP, HDPE, PE, acrylaat en meer. Volstaven zijn in vele kleuren, materialen en afmetingen beschikbaar. Zo is er altijd een geschikte volstaf, holstaf of profiel die past bij uw project. Wij staan voor kwaliteit tegen een scherpe prijs, bestel online en ontvang uw bestelling binnen enkele dagen op het gewenste adres.

Buis en staf kopen bij Vos Kunststoffen

De buizen die wij verkopen zijn uv-bestendig en geëxtrudeerd van uitvoering. De buizen van acrylaat kunnen verlijmd worden met andere acrylaat producten zoals platen en staven. Staf van plexiglas is kleurloos en optisch zuiver. PE, PP en PVC zijn de meest toegepaste kunststoffen in de industrie door de goede verhouding tussen prestatie en prijs. Deze materialen hebben een goede chemische bestendigheid, geschikt voor contact met levensmiddelen en een redelijke slijtweerstand. HDPE wordt vaak ingezet als constructiemateriaal doordat het goed lasbaar is. Wordt toegepast in interieurbouw, design, standbouw, kunst, techniek en meer. Twijfelt u welk materiaal het meest geschikt is voor uw project? Neem contact op met onze medewerkers, zij helpen u graag verder en geven juist advies.

Profielen van PP of HDPE?

Wanneer kiest u voor PP en wanneer voor een profiel van HDPE? Dat ligt aan de eisen van het project en hoe het wordt toegepast. Zo is PP bijvoorbeeld stijver waardoor PP minder buigzaam is dan HDPE. Beide materialen zijn goed bestand tegen chemicaliën, maar PP kan wat gevoeliger zijn voor oxiderende zuren. PP heeft een hogere temperatuurbestendigheid waardoor PP vaker gebruikt wordt als er hoge temperaturen worden verwacht. PP heeft een lagere dichtheid dan HDPE waardoor PP lichter is van materiaal en HDPE is sterker en stijver wat bijvoorbeeld gebruikt wordt in de bouw en waterinfrastructuur. Voor meer informatie of bij vragen kunt u altijd contact opnemenmet onze medewerkers.

Gemakkelijk online staf, buis en profiel kopen bij Vos Kunststoffen

Gevonden wat u zocht? Bestel gemakkelijk online de juiste producten en wij doen de rest. Wij gaan direct aan de slag met uw bestelling en zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt afgeleverd. Benieuwd naar de verzending? Lees hier alles over het transport en de leveringskosten bij Vos Kunststoffen.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl