Beoordeeld met een 9,0 na 2307 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Plexiglas bescherming - afscherming

Uit behoefte en vraag uit de markt vanwege Corona-virus hebben wij afscherming ontwikkeld. Vele supermarkten, apotheken, bouwmarkten, fietsenspeciaalzaken, nagelstudio's, bakkerijen, slagerijen etc... hebben afscherming bij Vos Kunststoffen laten produceren en op maat laten maken. Om het makkelijk te maken hebben wij een aantal modellen klaar staan. Deze kunnen snel geleverd worden. Vanwege drukte kunt u ook bij behoefte afhalen. De kappen hebben wij doorgaans op voorraad staan. Mocht u toch maatwerk willen bel of mail ons!

Materiaal van de kunststof kappen

Doorgaans gebruiken wij vaak plexiglas om de kappen of afscherming te produceren. Dit materiaal lasersnijden wij middels een Co2 lasermachine op maat. Daarnaast gebruiken wij ook polycarbonaat om kappen op maat te maken. Polycarbonaat kunnen wij makkelijk CNC-frezen en ombuigen. Daarnaast is polycarbonaat erg slagvast. Wij merken uit de markt dat er behoefte is naar beide producten.

U vraagt, wij draaien

De orders komen inmiddels uit alle richten vandaan. Zo hebben wij al vele supermarktwinkels als Jumbo, Coop, Spar en Aldi mogen beleveren. Daarnaast beleveren wij inmiddels vele Apotheek filialen in Nederland. Dat niet alleen we hebben orders uit de autobranche, bouwmarkten, bakkerijen, slagerijen, politie etc... Om aan al deze vraag te kunnen voldoen, hebben we extra pallets vol plexiglas en polycarbonaat aan laten slepen. Om aan de vraag te kunnen voldoen zijn materialen, personeelsleden en goede machines benodigd en dat hebben we. Met ons team draaien we overuren om iedereen te kunnen voorzien van kunststof afscherming. Het gaat om een makkelijke, veilige en passende oplossing voor onze klanten.

Een betaalbare oplossing

Wij vonden het belangrijk een betaalbare oplossing aan te bieden voor onze klanten en dat hebben we gevonden. Zie ons aanbod in kunststof afscherming. Mocht u het niet kunnen vinden kunt u bij Vos Kunststoffen standaard platen bestellen onder plexiglas en polycarbonaat. Tevens bieden wij u maatwerk aan mocht u een balie, loket, kassa hebben die niet voldoet aan de standaard afscherming, dan maken wij u graag een offerte op maat.

Schoonmaken van kunststof platen

Gebruik bij het schoonmaken van kunststof heldere platen een goed schoonmaak middel, zie onze lastoclear spray. Dit voorkomt een waas of krassen in de platen. Gebruik altijd een zachte microvezel doek en niet teveel wrijven. Kunststof is gevoeliger dan bijvoorbeeld glas en kunnen krassen in de plaat komen. Gebruik geen agressief middel als azijn of ajax schoonmaakmiddel. Laat u goed informeren.
Voor meer informatie check onze blog Plexiglas en polycarbonaat schoonmaken. Of bestel hier meteen een goede reiniger.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl