Beoordeeld met een 9 na 2036 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Kunststof of hout laseren

01 juli 2022

Voor bedrijven laseren we in serie op kunststof of hout

Voor onze zakelijke klanten kunnen onze lasermachines allerlei soorten kunststoffen en hout bewerken. Voorbeelden zijn lasergraveerbare materialen zoals Plexiglas®, POM en PE, maar ook massief houten panelen, panelen met authentiek houtfineer, multiplex panelen en MDF.

Onze laserkoningen laseren, graveren en snijden met een perfect resultaat al deze materialen op één van onze Trotec CO2-lasermachines. Zo maken we speciale vormen, graveren we teksten op hout en plexiglas en maken we meer-laags-modellen waardoor u een 3d effect kunt realiseren. Voor de zakelijke markt hebben we in het verleden ook kunststof cadeaus op maat gemaakt en hebben we bijvoorbeeld kunststof productdisplays gelaserd voor interieurs en beurzen.

Houten materialen kunnen worden gegraveerd en kunnen worden gesneden met de laser. Zo kunt u bij ons speciale seizoenartikelen (bijv. voor Pasen, Kerstmis, etc.), tuindecoratie, naambordjes, huisnummers of speelgoed in serie laten maken voor uw relaties. Wist u trouwens dat het lasersnijden van hout de meest precieze manier is om hout te bewerken?

Onze collega’s bij Vos houden nogal van vissen. Veel vissen. Het is dus niet heel verrassend dat er onlangs een heus houten vis-uithangbord werd gelaserd!

Heeft u al een leuk creatief idee om te maken en bent u een bedrijf? Neemt u dan contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Het Vos-team.

vis uitsnede
We helpen je graag 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl
Sluiten