Beoordeeld met een 9,0 na 2310 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Eigen transport Vos Kunststoffen

Banner-blog-eigen-transport

Omdat wij veel orders ontvangen die maatwerk betreffen gaan wij daar zo zorgvuldig mogelijk mee om. In dit geval, of in het geval van bijvoorbeeld lange buizen leveren wij de bestelling bij het afleveradres met ons eigen transport en chauffeur. Omdat we werken met pakketdiensten PostNL, Transmission en ons eigen transport zijn hier ook variabele kosten aan verbonden. Lees verder voor de verzendkosten.

De routes rijden wij op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en er wordt geleverd in heel Nederland en België. De levertijd kan afhankelijk zijn van de routes die de betreffende week worden gereden en de plaats waar het pakket geleverd moet worden. Vandaar dat de aangegeven levertijd bij het product best wel uiteen kan lopen. Wij nemen altijd eerst contact met u op als we komen leveren. Twijfelt u over de levertijd van de bestelling? Neem contact op met onze planning, dan bekijken zij de mogelijkheden voor die week.

Leveringskosten

Omdat we werken met eigen transport, PostNL en Transmission met een variatie in de grootte van pakketten werken we ook met verschillende verzendkosten. Alle bestellingen boven de €500,- hebben gratis verzending! Daaronder gelden de volgende tarieven bij bezorging in Nederland:

  • ​Klein pakket: €8,95 incl. btw.
  • Normaal pakket: €15,00 incl. btw.
  • Groot pakket: €36,30 incl. btw.
  • Mini pallet: €42,35 incl. btw.
  • Route zending: €48,40 incl. btw.

Woont u bij ons in de buurt? Kom uw bestelling afhalen bij ons magazijn in Veen, wel zo makkelijk én voordelig!

Waarom rijden wij zelf?

Om te garanderen dat uw order in goede staat zonder beschadigingen bij u wordt afgeleverd werken wij met eigen transport en onze drie ervaren chauffeurs. Zij zorgen ervoor dat uw maatwerk volgens afspraak en op tijd wordt afgeleverd. Bekijk hier alle mogelijkheden voor maatwerk bij Vos Kunststoffen. Vragen over maatwerk of welk product u het beste kunt gebruiken? Neem contact op met ons ervaren team voor direct deskundig advies waarmee u verder kunt.

Onze ervaren chauffeurs

Chauffeurs-banner-met-naam-2
We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl