Beoordeeld met een 9,0 na 2290 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Kent u de acrylaat spiegelplaten al? Wat kun je ermee?

Acrylaat spiegelplaten

Misschien was het u nog niet opgevallen, maar naast een mooie glazen spiegel kunt u ook een kunststof spiegelplaat kopen. Het voordeel van dit materiaal is dat het niet scherven kapot valt. Het materiaal kan kapot, maar zal dan scheuren. Qua gewicht scheelt het enorm in gewicht. Zie deze kunststof spiegel niet als een vervanger van glas spiegel, waarom? Het beste kun je dit product als een decoratie zien. Leuk voor de kerst, make-up doosjes, decoratief voor aan de muur als interieur. Daarnaast kunnen er zeer mooie projecten met kunststof spiegelplaat gemaakt worden.

Bevestigen van acrylaat spiegelplaten

Spiegelacrylaat is enigszins flexibel en dient voor een goed resultaat op een vlakke ondergrond bevestigd te worden. Dit in verband met de reflectie. Gebeurt dit niet goed, dan ontstaan er reflectiefouten (lachspiegeleffect). Daarnaast is het zo dat hoe groter het oppervlak van de spiegelplaat is hoe groter de kans op reflectiefouten. Het is mogelijk de spiegel te bevestigen met spiegelhouders, met afstandhouders of met kit op de muur (eenmalig, bij verwijderen beschadig je de spiegelfolie).

Afmetingen

Bent u geïnteresseerd in dit product laat het ons weten. Wij denken graag met u mee. De spiegelplaat is te krijgen in afmetingen vanaf 500 x 500mm tot en met hele platen van 3050 x 2050mm.

Bewerken van acrylaat spiegel

Spiegelacrylaat ook wel plexiglas spiegel genoemd is te zagen (cirkel- of tafelzaag/decoupeerzaag), laseren, frezen, verlijmen, boren en printen.

Prijs van Plexiglas spiegels

Wij bieden spiegelplaten op maat gezaagd aan. U kunt nu al acrylaat spiegels kopen vanaf 500 x 500 x 3mm met een prijs vanaf € 10,56 per stuk. Maatwerk in aparte vormen etc... bieden wij ook zeker aan. Door middel van onze CNC freesmachine zijn wij in staat de meest abstracte vormen te maken. Vraag ons om informatie!

spiegelplaten banner
We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl