Beoordeeld met een 9,0 na 2314 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Kunststof platen op maat

Wij zagen voor u kunststof gratis op maat

Besteld u bij ons kunststof op maat, dan wordt dit voor u gratis op maat gezaagd. Wij beschikken inmiddels over een mooi machinepark om vele soorten kunststoffen op maat te maken. Dit maakt ons flexibel, waardoor wij instaat zijn het door u op maat bestelde kunststof de volgende dag bij u in huis te hebben. Plexiglas, Polycarbonaat, HDPE, HPL etc... zagen wij op maat. Op onze website kunt middels een calculator eenvoudig uitrekenen wat een plaat op maat u gaat kosten. Tevens kunt u uit diverse vormen kiezen, handig toch?

Kunststof zagen met een opdeelzaag

Bewerkingen aan kunststof

Er wordt ons steeds vaker gevraagd of wij meer bewerkingen kunnen doen aan kunststof? Eigenlijk een hele goede vraag, gezien er ontzettend veel mogelijkheden zijn. De simpelste uitvoering is op maat zagen van kunststof. Daarnaast kunnen wij veel soorten bewerkingen aan een halffabricaat doen, zoals frezen, afvlakken, polijsten, boren, buigen en nog veel meer. Het gaat niet alleen om de bewerking, maar juist ook wat er van een kunststof plaat gemaakt moet worden. Dat kan eenvoudig van een cirkel naar een compleet op maat gemaakt bouwwerk worden. Op maat zagen wordt bij ons dagelijks gedaan. Zo hebben wij een formaatzaag en opdeelzaag staan om kunststof platen op maat te maken. Dit maakt ons zeer flexibel en zijn wij in staat enkele stuks of complete seriewerken binnen een dag te maken. Bent u ook opzoek naar een kunststof plaat op maat? Dan moet u echt bij ons zijn! Wij maken ontzettend mooi werk en het is zeker de moeite om onze website eens te bekijken. U ziet dan mogelijkheden wat er te krijgen is in kleur, materiaal, dikte, afmetingen etc... U bent van harte welkom om ons persoonlijk te komen bezoeken. Wij staan graag voor u klaar!

Plexiglas op maat

Plexiglas leveren wij in diverse uitvoeringen, XT (geëtrudeerde) en GS (gegoten). Plexiglas xt is een goedkoper product, omdat dit product op een andere wijze wordt gemaakt dan Plexiglas GS. Plexiglas xt wordt gewalst, daardoor ontstaat spanning in het materiaal en wordt het kwetsbaarder/breekbaarder. Plexiglas xt is een kwalitatief goed materiaal en 25x sterker dan gewoon glas. Bewerkingen aan dit product zijn goed te doen, maar wel met zorg uitvoeren. Plexiglas GS is zoals het aangeeft een gegoten materiaal. We kunnen wel zeggen zonder spanning en sterker in de materie. Deze plaat is makkelijker te bewerken en is minder gevoelig voor scheuren of breken. Plexiglas kunt u bij ons op maat bestellen van 100 x 100mm tot en met 6100 x 2050mm. Materiaaldikte bieden aan van 2mm t/m 20mm. Dikker is mogelijk, maar vraag het bij ons aan. Kleuren zijn ook zeker te bestellen. Bekijk ons hier ons assortiment Plexiglas.

Polycarbonaat op maat

Bent u opzoek naar iets wat slagvast moet zijn dan kunt u het beste polycarbonaat nemen. Dit materiaal is 250x sterker dan glas en uv-bestendig. Ons polycarbonaat is van het merk Lexan, een buitengewoon goed merk en erg bekend in Nederland. In de volksmond wordt polycarbonaat al snel Lexan genoemd. Polycarbonaat is goed te bewerken met diverse zaag en boor gereedschappen. Uiteraard kunt u dit aan ons uitbesteden. Zag van polycarbonaat doen wij gratis. Wij leveren polycarbonaat van 2 t/m 12mm dik en afmetingen van 100mm x 100mm tot en met 6100 x 2050mm. Kleuren zijn ook te verkrijgen, polycarbonaat helder, polycarbonaat opaal wit en polycarbonaat brons.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl