Beoordeeld met een 9,0 na 2314 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Lente in aankomst; maart roert met zijn staart

Afgelopen week was natuurlijk een klassiek voorbeeld van de maand maart. Het was regenachtig, met hier en daar wat sneeuw en de zon kwam er af en toe tussendoor. De lente kennende, kan daar echter snel verandering in komen! Is het dan niet handig om alvast goed voorbereid te zijn op een warme zomer en producten te bestellen die daarbij van pas komen? Wellicht heeft u plannen voor een nieuwe veranda of overkapping. Gezien de hoge gasprijzen is het heerlijk en vooral wat warmer als het lentezonnetje zich toont in uw mooie overkapping.

De vele mogelijkheden van Polycarbonaat
Polycarbonaat is overigens te verkrijgen in twee varianten: de massieve platen en kanaalplaten, hierdoor is uw keuze makkelijk te maken vanwege de verschillende toepassingen van deze polycarbonaat platen.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan in zowel heldere massieve polycarbonaat platen als massieve polycarbonaat in opaal wit, die u op uw veranda kunt monteren.

Al jaren hebben wij polycarbonaat kanaalplaten in ons assortiment tegen zeer scherpe prijzen. Kanaalplaten zijn platen waarin vele, kleine holle ruimtes zijn aangebracht. De kanaalplaten hebben een x-structuur, dit voorkomt doorbuigen van de kanaalplaat. Door de meerdere holle ruimtes geeft dit een enorme gewichtsbesparing, maar verliest de plaat vrijwel geen stevigheid. Kanaalplaten worden vooral gebruikt in lichtdoorlatende dakconstructies, zoals overkappingen en luifels. U heeft een keuze in kanaalplaat polycarbonaat glashelder en kanaalplaat polycarbonaat opaal wit.

Maar wat kunnen we nog meer maken met onze polycarbonaat platen?

Denk eens aan een tuinkas voor de lekkere verse groenten. Aangezien de prijzen in de supermarkt zo hard stijgen, is het nu bij uitstek een goed moment om eigen groenten te verbouwen en geld te besparen. Met onze platen kunt u ook een dierenverblijf maken voor alle pasgeboren dieren die zich weer aankondigen in de lente. Of is er een windscherm nodig voor een konijnen- of caviahok? Gezien dit weer geen overbodige luxe!

Onze producten kunnen op zoveel manier toegepast worden en Vos Kunststoffen denkt hier graag in mee. Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen en we gaan hierin geen uitdaging uit de weg! Neem gerust contact met ons op en wie weet eet u deze zomer van de verse groenten uit de nieuwe tuinkas.

Greenline wit met barbecuende jongeren
We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl