Beoordeeld met een 9,0 na 2310 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Ons Team Vos Kunststoffen

Ons Team Vos Kunststoffen

Personeels-foto-vos-kunststoffen-maatwerk

Ons Team Vos Kunststoffen

Met trots presenteren wij ons team! Het was even zoeken naar een moment, omdat met drukte iedereen bezig was en chauffeurs dagelijks onderweg zijn. Dan blijft het belangrijkste moment voor het weekend over ‘’de vrijdagmiddagborrel’’. Iedereen was aanwezig en het moment kon vastgelegd worden.

Dit is ons team waarmee wij dagelijks het werk voorbereiden, productie maken, bezorgen, samenwerken, afwerken enz… Een team dat bestaat uit vakmensen met kennis en de juiste inzet. Persoonlijk gezegd, fijne mensen en harde werkers met het hart op de juiste plaats.

Uiteraard trots dat we in 2012 (mijn vader en ik) samen zijn begonnen en groeien naar een serieus bedrijf met ervaring en kennis. Daarnaast in de loop van de jaren beschikken over een modern uitgebreid machinepark, waarmee wij nog meer klanten en vragen uit de markt kunnen bedienen.

Bent u opzoek naar kunststof met een oplossing op maat? Technische kunststoffen, reclame kunststoffen of voor een andere toepassing. Laat het ons weten, wellicht dat iemand uit ons team van Vos Kunststoffen u kan helpen.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl