Beoordeeld met een 9,0 na 2310 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Vos Kunststoffen en maatwerk

Plexiglas_op_maat_auto_boxen_kunststof_maatwerk_Acrylaat_xt_gs

Vos Kunststoffen en maatwerk

Elke dag maken wij van Plexiglas en Polycarbonaat ontzettend mooie producten op maat. Waarom doen wij dit? Wij zijn inmiddels een beetje kunststof(gek) geworden. Kunststof in alle soorten en maten is onze passie. Handel in kunststoffen zijn wij groter in geworden, maar juist maatwerk van kunststoffen daar worden nog vrolijker van. Bij ons is verkoop niet zomaar iets verkopen. Dit hadden wij pasgeleden met een sollicitant nog over. Vaak zijn verkopers bezig resultaten te boeken voor een bedrijf, natuurlijk dit is logisch, maar bij ons gaat het veel verder. Wij vinden juist belangrijk dat wij een kunststofoplossing op maat aan kunnen bieden. Meedenken met de klant en het juiste kunststof aanbieden. Je kunt wel zeggen dat wij naast verkoper ook adviseur zijn.

Kunststof en calculeren

Bij het bewerken en verwerken van kunststoffen komt veel kijken. Elk kunststof is anders en werkt anders. Bij het calculeren van projecten is het raadzaam meteen een goed product in te zetten. Daarbij houden wij rekening met de eigenschappen van de kunststof. De eigenschappen van kunststof hebben invloed op de bewerking met machines. Zo kan het zijn dat Nylon een ander toerental en aan loopsnelheid bevat dan bijvoorbeeld Plexiglas. Daarnaast bekijken we per project wat er gemaakt moet worden en welke machines we daarvoor kunnen inzetten. Het is tevens mogelijk meerdere personeelsleden voor een project in te zetten. Kunststof bewerken en verwerken is niet zo makkelijk als het lijkt. Daarom hebben wij inmiddels 10 jaar ervaring opgebouwd.

De Kunststofspecialist

HMPE_Nylon_frezen_op_maat_maken_zagen_kunststof_vos_kunststoffen_de_kunststofspecialist

Kunststof halffabricaten

Voor enkele klanten hebben wij nieuwe producten op maat gemaakt. Zoals de afbeelding laat zien, zijn wij instaat om vele diverse soorten vormen en afmetingen te maken. Dit allemaal van Kunststof halffabricaten. De meeste bekende kunststoffen kent u wel. Plexiglas, Polycarbonaat, Dibond, pvc-schuim, HDPE, HMPE, POM, Nylon etc... Al deze kunststoffen kopen wij in per plaat of profiel. Denk hierbij aan volstaf of holstaf. De platen variëren van 1000 x 1000mm tot en met 6100 x 2050mm. Ook hier zijn wij vrij uniek, omdat niet elk bedrijf dit wil of kan leveren.

Vos Kunststoffen flexibel en divers

Wij zijn instaat om u te voorzien van enkele stuks tot complete series maatwerk. De producten worden allemaal intern op onze machines gemaakt. Dit maakt ons divers en erg flexibel. Daarnaast kunnen wij binnen enkele werkdagen de producten klaar hebben. Bij series enkele weken. Dit is vrij uniek, waar u vaak met lange levertermijnen moet werken, kunnen wij juist snel leveren. Uiteraard is het van belang dat de kwaliteit goed is. Inmiddels beschikken wij nu ruim 10 jaar aan ervaring op het gebied van kunststof en bewerking.

Kunststof en kwaliteit

Ruim 5000 zakelijke klanten zijn u voorgegaan en bestellen met regelmaat vakwerk van Vos Kunststoffen. Zoals het aangeeft moet u voor maatwerk en specialisme bij Vos Kunststoffen zijn. Wat maakt kunststof kwalitatief goed en wat levert Vos Kunststoffen aan kwaliteit? Dit zijn vragen die erg belangrijk zijn voor de toekomst van Vos Kunststoffen. Kwaliteit begint niet alleen bij het product, maar wel bij de juiste inzet voor een product. Het juiste materiaal inzetten voor de juiste werking in het project. Daarmee kunnen we al veel winnen om een product of project te lagen slagen. Daarnaast is de bewerking en afwerking erg belangrijk om 100% te slagen. Kijk daarom niet altijd op de kosten voor het juiste slagingspercentage, maar besteed aandacht en inzet om het juiste doel te bereiken.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl