Beoordeeld met een 9,0 na 2307 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Vos Kunststoffen zaagt en CNC freest kunststoffen voor u op maat

Kunststof platen op maat zagen of frezen

Vos Kunststoffen is specialist op het gebied van maatwerk en kunststoffen. Wij zagen kunststof platen op maat of maken speciale CNC gefreesde opdrachten voor klanten. Of het nu gaat om één stuk of complete series, ons machinepark is volledig ingericht om opdrachten te verwerken. Middels een CNC gestuurde machine is Vos Kunststoffen in staat zeer getailleerde DXF-tekeningen om te zetten in prachtige bewerkte kunststoffen. Dagelijks maken wij opdrachten voor Ingenieurs, machinebouwers, reclamebranche, technische afdeling van bedrijven, Interieurbranche etc... Bent u gedesinteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen, laat het ons weten. Wij maken graag een proef voor u of kom langs en wij laten u de mogelijkheden zien.

Welke kunststoffen bieden wij aan?

De bekende kunststoffen als Plexiglas, Polycarbonaat, HDPE, HMPE, Dibond, HPL/Trespa, Pvc schuimplaat, Pvc zagen of frezen wij voor u op maat. Wist u dat wij ook andere kunststoffen aanbieden als POM, PET, PET-G, PP, PTFE, PEEK en gerecyclede kunststoffen? Vraag ons naar informatie of kijk snel op onze website www.voskunststoffen.nl. Wij maken voor u graag een aanbieding op maat.

Kunststof platen zagen

Bent u opzoek naar kunststof platen op maat dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij maken dagelijks maatwerk en zijn hier volledig op ingericht. Het standaard maatwerk voor kunststof platen op maat kunnen wij binnen enkele werkdagen afleveren. U kunt middels onze website via onze calculator eenvoudig op maat bestellen, maar u kunt ook telefonisch of via mail bestellen. Persoonlijk contact is altijd goed en stellen wij zeker op prijs. Afmetingen per kunststof kunnen verschillen vaak hebben wij standaard grote platen op voorraad liggen van 3050 x 2050, 3050 x 1500 of 2000 x 1000mm. Hieruit kunnen wij elke gewenste maat maken. Diktes varieren van 2mm tot en met 50mm dik.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl