Beoordeeld met een 9,0 na 2314 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Kunststof op maat zagen

Kunststof op maat zagen

Plexiglas, Polycarbonaat, HDPE, Pvc schuim, Forex, Hard Pvc, Pet, Dibond zijn enkele kunststoffen die door ons op maat gemaakt worden. Wij bieden een zaagservice aan die snel en kwalitatief goed werkt. U vraagt aan of besteld via onze webshop op maat gezaagde producten. Wij leveren na opdracht binnen één tot enkele werkdagen uw op maat gezaagde producten af. Van enkele stuks tot een compleet seriewerk. Daarnaast maken wij nog veel meer kunststoffen op maat. Bekijk ook eens onze blog technische kunststoffen. Wij bieden bijvoorbeeld technische kunststoffen als HMPE, Pom, PA6, PTFE, PVDF en nog veel meer.

Hoe bestelt u kunststoffen op maat?

Via onze webshop www.voskunststoffen.nl kunt u middels een uitgebreide calculator online kunststof op maat bestellen. Kies uw product en geef middels een drop down de gewenste dikte aan. Daarna kunt u een gewenste vorm kiezen en de afmeting invoeren. Klik met de muis op bereken en u ziet meteen uw prijs. Is de prijs naar wens, dan kunt u meteen bestellen. Na opdracht leveren wij binnen 1 werkdag tot enkele werkdagen uw bestelling af. Alle kunststoffen op onze website zij over het algemeen uit voorraad te leveren. Wenst u een aanvraag te doen, dat kan via het contactformulier, via mail of telefoon 0416-750255. Vos Kunststoffen maakt graag voor u een offerte op maat. Tevens kunt u via mail, telefoon etc. bestellen.

Kunststof zagen wij op maat doormiddel van machines

Goed om te weten dat Vos Kunststoffen beschikt over een eigen machinepark om kunststoffen op maat te maken. Zo hebben wij een Robland formaatzaag staan waarop wij diverse stroken, afmetingen van kunststof platen maken. De formaatzaag is makkelijk te gebruiken en in te stellen. De oplegtafel van de Robland formaatzaag heeft een schuin instelbare aanslagbalk en een digitale aanslagbalk. Zo zijn wij instaat in diverse graden schuine hoeken te zagen. Tegenwoordig zagen wij vaak kunststof in een spie vorm op maat. De Robland Formaatzaag beschikt over een voorritser, ideaal wanneer HPL gezaagd moet worden. HPL heeft een kwetsbare toplaag, welke snel kan afbrokkelen. Daarom is verstandig een voorritser te gebruiken om de HPL-plaat netjes te kunnen afwerken. Op onze formaatzaag kunnen wij platen verwerken van 3050 x 2050mm.

Opdeelzaag en verwerken van grote opdrachten

Sinds oktober 2018 zijn wij instaat om nog sneller en grotere opdrachten betreft zaagwerk te verwerken. In oktober 2018 hebben wij geïnvesteerd in een platen opdeelzaagmachine voor de kunststofverwerkende branche. Waar wij normaal gesproken een dag aan zaagwerk hadden staan voor grote opdrachten, kunnen wij dit nu verweken binnen 1 tot 2 uur. Een enorme tijdswinst, na deze investering dachten wij tijd over te hebben, maar in tegengestelde verwachting stroomt de machine vol met nieuwe opdrachten. Gaaf om te zien, omdat wij kunnen laten zien een grotere speler op de kunststofmarkt te zijn geworden. Zo durven onze klanten grotere opdrachten neer te leggen, in de verwachting, dat opdrachten nog steeds op tijd en snel geleverd worden. Daarom staat Vos Kunststoffen bekend om zijn flexibiliteit. Waar sommige bedrijven in de kunststofbranche enkele weken levertijd aanhouden voor kunststof op maat, bieden wij een snellere levering aan vanwege onze flexibiliteit. Kortom wat is het voordeel van een opdeelzaag. Grote opdrachten tegen snelle levertijd. Optimale zaagservice in combinatie met onze calculator. Een Divers assortiment met mogelijkheden tot stroken of blokjes op maat zagen van enkele stuks tot complete seriewerken.

Kunststof zagen in stroken of blokken

Vos Kunststoffen biedt de mogelijkheid om binnen snelle levertijden stroken of blokken op maat te zagen, middels onze formaat- en opdeelzaag. Platen variërend van afmeting tot een maximale afmeting van 4000 x 2000mm kunnen in stroken of blokken gezaagd worden. Dikte varieert van 2mm t/m 75mm dik. Kunnen wij nog dikkere platen verwerken? Zeker, maar graag op aanvraag.

Hoe werkt het?

Middels een computer kunnen er maten ingevoerd worden. De opdeelzaag zaagt tot op de 100 mm nauwkeurig op maat. Platen worden tegen een aanslag aangelegd, waarna de machine de plaat op ingevoerde gegevens vastlegt. De opdeelzaag zorgt ervoor dat de plaat 100% recht is. Alvorens de platen gezaagd worden, wordt de plaat eerst haaks gezaagd. Daarom weten wij 100% zeker dat al onze platen haaks zijn aangeleverd worden.

Op maat zagen van kunststof

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl