Beoordeeld met een 9,0 na 2314 beoordelingen
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m donderdag van 8:00 - 17:30 uur
Vrijdag van 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Kunststof plaat op maat maken in vorm

Kunststof plaat op maat maken in vorm

Kunststof-platen-op-maat-gezaagd-gefreesd-vormen-gaten

Kunststof plaat op maat maken in vorm

Plexiglas, Polycarbonaat, Dibond, HPL of andere kunststof platen, wij maken het allemaal op maat. Vos Kunststoffen levert alle kunststof platen op gewenste vorm, afmeting, dikte etc... Daarnaast kunnen wij ook boor- en schroefgaten aanbrengen in de platen. Ook is het mogelijk uitsparingen of hoeken te maken.

Kunststof plaat op maat maken in vorm

Kunststofplaten-maatwerk-zagen-frezen-hdpe-plexiglas

Hoe maken wij kunststof platen op maat?

Vos Kunststoffen is in het verleden begonnen met het op maat zagen van kunststof platen. Dit waren onder andere kunststof platen als Plexiglas, polycarbonaat, Dibond, Forex pvc schuim platen etc... Korte gezegd de reclame kunststoffen. Het voordeel was dat wij vrij snel konden leveren, maar beperkt tot enkele vormen konden maken. Inmiddels hebben wij geïnvesteerd in machines, waarmee wij eindeloos vormen van kunststof platen kunnen maken. Dit heeft als voordeel dat wij volledig op de vraag kunnen inspelen. Cirkels, rechthoeken, afsneden, driehoek en alle andere vormen zijn geen probleem meer.

Vaak zagen wij de platen in redelijke vorm op maat en dan frezen wij de contouren van de kunststof plaat verder op maat. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld uitsparingen mee te frezen uit het kunststof. Wat dacht u van schroefgaten op gewenste positie. U besteld en kunt meteen uw plaat monteren. Handig toch?

Kunststof plaat op maat maken in vorm

Kunststofplaten-maatwerk-frezen-plexiglas-diepte-contouren

Plexiglas frezen

Plexiglas is als handelsnaam erg bekend in de volksmond. Plexiglas, Altuglas en vele andere merken hebben met elkaar veel gemeen.
Acrylaat/PMMA is de benaming voor het materiaal. Acrylaat is in vele vormen, diktes, kleuren en uitvoeringen te krijgen. Acrylaat kunnen we al onderverdelen in 2 types, namelijk geëxtrudeerde acrylaat en gegoten (GS) acrylaat. Geëxtrudeerd plexiglas wordt als het ware gewalst. Met weinig materiaal kunnen er veel producten gemaakt worden als kunststof platen en kunststof buizen. Acrylaat wordt vrijwel onder spanning gemaakt en dit is vaak goed terug te zien tijdens bewerking. Een gegoten acrylaat is zoals de naam al zegt gegoten in een mal. Vrij spanningsloos wordt materiaal geproduceerd, wat erg fijn is voor het te bewerken product.

Vandaar dat wij vaak voor bewerkingen Plexiglas GS nemen, gezien dit materiaal fijner werkt en een betere/mooiere afwerking geeft. Frezen van plexiglas is best nauwkeurig. Instelling als snelheid, toerental etc... zijn erg belangrijk voor het bewerken van de kunststof plaat.
Vos Kunststoffen is zodanig gespecialiseerd in het bewerken van Plexiglas dat wij ontzettend mooie producten kunnen maken.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@voskunststoffen.nl